P. K.
2023.02.06 15:10 Frissítve: 2023.02.06 15:37

Törökország: Varga Kevin hazatért, az eltűnt igazgatóval tárgyalt volna

Amint arról beszámoltunk, a török élvonalbeli Hatayspor ghánai válogatott játékosa, Christian Atsu és sportigazgatója, Taner Savut is eltűnt a hétfő hajnalban történt, 7.7-es erősségű törökországi földrengésben. A klub magyar válogatott szélsője, Varga Kevin nem tartózkodott Törökországban a természeti csapás idején.

Varga Kevin tavaly augusztus óta a Hataysppor játékosa, 12 tétmeccsen szerepelt a csapatban, egy gólpasszt ért el (Fotó: ajansspor.com)

 

 

A 13-szoros válogatott Varga Kevinnel kapcsolatban már beszámoltunk arról, hogy télen távozhat a Hataysportól, amely a nyáron szerződtette, de csak 11 meccsen kapott lehetőséget a bennmaradásért harcoló csapatban ebben az idényben. Ezért nem is tartózkodott már Törökországban a hétfő hajnali földrengés idején, mely után eltűnt Varga ghánai, csapattársa, Christian Atsu és a klub sportigazgatója Taner Savut is.

 
Törökország: nem találják a ghánai válogatott játékost a földrengés után

A magyar labdarúgó menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sportnak elmondta, Varga jelenleg Magyarországon, Debrecenben tartózkodik. Éppen a napokban tárgyaltak volna a szélső jövőjéről Taner Savuttal.

Törökországban a földrengés után a hétfőre tervezett bajnoki meccseket, így a Szalai Attilát foglalkoztató Fenerbahce Konyaspor elleni hazai találkozóját is elhalasztották. Az eddigi hírek szerint már több mint ezer emberéletet követelő földrengés Törökország déli, a szír határhoz közeli részét érintette, Isztambult nem.

A földrengésben eltűnt Atsu vasárnap délután a 97. percben még győztes gólt szerzett Varga korábbi csapata, a szintén bennmaradásért küzdő Kasimpasa ellen – a Hatayspor hazai pályán 1–0-ra nyert. A magyar légióst nem nevezték a meccsre, korábban elhagyta Törökországot.

 

 

2023.01.28 20:27:41

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Végre van egy futballistánk, aki nem csupán tüzel, lőni is tud.

2023.01.28 00:14:14

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Sportolóink a legtöbbször akkor szembesülnek a valósággal, amikor szétpattan a burok. Vagy legalábbis vészesen repedezik. Ezért lehet, hogy sokan el sem tudnak mást képzelni a versenyzés után, csak a sportágukat. Érthetően, hiszen azt ismerik, magabiztosan közlekednek benne, hogy mennyit tudnak róla, kérdés, de a lényeg: a múlt(juk)ból kívánnak megélni.

2023.01.27 12:55:21

Légiósok nemzetisport.hu

Szoboszlaiék a Stuttgartot fogadják, a Schäfer Andrást foglalkoztató Union Berlin városi rangadót vív.

2023.01.13 23:01:50

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mentalitásban kevés hozzá hasonló magyar labdarúgó van.