H. Á. 2021.01.17 23:20 Frissítve: 2021.01.18 00:13

Szalai Attila aláírt a Fenerbahcéhoz; Sípolni csak VAR-licenccel

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

 

Ami a családi ebédeknél szokott megesni, most a Nemzeti Sport kérésére történt meg: egy asztalhoz ültek Bognárék. Az édesapa, egyben a Paksi FC vezetőedzője, Bognár György, továbbá két fia, a csapatnál pályaedzőként dolgozó ifjabb Bognár György és a középpályás sort erősítő Bognár István. Korábban mindhárman megfordultak az MTK-ban és a BVSC-ben, de nem egy időben. Az interjúból kiderül, a vezetőedző-papának egyáltalán nem okoz nehézséget, hogy az egyik fia a pályaedző, a másik a csapat játékosa. S kiderül az is, ki nyeri a családi kártyacsatákat.

Szombat óta Franciaországban készül az Euroliga folytatására a Sopron női kosárlabdacsapata. Az együttes hétfőn lép pályára a Bourges ellen, és Gáspár Dávid vezetőedző lapunknak azt mondta, nem számolgatnak, nem figyelnek a csoport másik összecsapására, a lehető legjobb teljesítménnyel szeretnének nyerni. Szóba került a hosszú kihagyás után visszatérő Határ Bernadett is, akinek visszaépítése lépésről lépésre halad, de még kell néhány mérkőzés, hogy újra érezze a ritmust.

Mikszáth Kálmán a híres Gundel-féle palóclevest kanalazta, Petőfi Sándor pedig honvédnak állt az épületben, ahol 120 évvel ezelőtt, 1901. január 19-én a Magyar Labdarúgók Szövetségét alapították. A Budapesti futballmesék legújabb részében a Lánchíd pesti hídfője közelében található, Akadémia utca 1. alatti ház, az egykori István főherceg szálló titkait elevenítjük fel, írásunkat Népsport-mellékletünkben olvashatják el.

2021.02.16 09:16:50

Légiósok HEGYI TAMÁS

Amilyen gyorsan befutott Brazíliában, olyan gyorsan el is tűnt a zöld gyepről Halmos Zoltán.

2021.02.11 22:25:04

Légiósok BORBOLA BENCE

Nem tudott ellenállni a legendás Paolo Maldini megkeresésének, és tizenhét éves kora ellenére sem fél a rá váró kihívásoktól.