Légiósok: Vadócz Krisztián hosszabbított a Penarolban

Vágólapra másolva!
2021.01.08. 13:18
null
Vadócz Krisztián marad a Penarolnál (Fotó: Getty Images)
Vadócz Krisztián, a Penarol magyar válogatott labdarúgója a csakfoci.hu-nak elárulta, meghosszabbította szerződését uruguayi klubjával.

 

Mint ismert, a 35 esztendős középpályásnak az év végén lejárt a szerződése a Penarollal, ami miatt helyzete az elmúlt hetekben bizonytalan volt– Vadócz Krisztián néhány napja arról beszélt,nem zárkózik el a maradástól,sorsa pedig hamarosan eldől.

Nos, úgy tűnik, hogy azóta megszületett a megállapodás, és a középpályás még egy évig a Penarolt erősíti– Vadócz erről a csakfoci.hu-nak beszélt.

Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy maradok. A korábbi híresztelésekkel ellentétben egyetlen percig sem voltam szabadon igazolható, ahogy azt sokan megírták otthon és itt kint.Megkönnyebbülés részemről, hogy az edzés előtt a klub ügyvédje tiszteletét tette, majd amiről korábban egyeztettünk, realizálódott.Nagyon jól érzem magam itt, hiszen óriási potenciál rejlik a csapatban. Örömmel tölt el, hogy folytathatom a pályafutásomat Uruguayban.Szokásomhoz híven ezúttal nem váltok, hanem folytatom a megkezdett munkát”– idézi a portál a 42-szeres magyar válogatott játékost.

Vadócz Krisztián tavaly januárban igazolt az akkor még Diego Forlán által gardírozott uruguayi alakulathoz, amelynek színeiben – a Transfermarkt adatbázisa szerint – összesen 18 tétmérkőzésen lépett pályára, és két gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik