S. Á. 2020.07.15 06:49 Frissítve: 2020.07.16 20:24

Légiósok: Szoboszlai fél lábbal Milánóban

Néhány portál már tényként közölte Szoboszlai Dominik Milanba igazolását, ám a Nemzeti Sport információi szerint egyelőre nem hivatalos az RB Salzburg magyar légiósának klubváltása.

Szoboszlai Dominik (Fotó: Getty Images)

 

Keddi olasz lapértesülések szerint a Milan közel áll Szobosz­lai Dominik szerződtetéséhez, az 1.2 millió követővel büszkélkedő török Tribun Dergi Twitter-oldala pedig délután már tényként közölte, hogy a Salzburg 19 éves magyar középpályása Milánóba igazol. A hírt később néhány, a klubbal foglalkozó portál átvette, ugyanakkor információnk szerint az átigazolás egyelőre nem hivatalos.

„Olaszországban már hétfőn is azt írták, hogy a Milan közel áll a megszerzéséhez, és bár hivatalos bejelentés még nincs, a hírek alapján ez csupán idő kérdése”   – mondta a Nemzeti Sport érdeklődésére kedd délután a Corriere dello Sportnak dolgozó Massimiliano Martini.

Érdekesség, hogy miután biztossá vált, hogy a Sevilla indul a Bajnokok Ligájában, a korábbi kölcsönszerződésben szereplő záradék alapján a klub 21 millió euróért végleg megveszi a Milantól Susót. Ez azért lényeges, mert ez nagyjából akkora összeg, amekkorát a milánói klub a nyolcszoros magyar válogatott játékos szerződtetésére szán.

Alfredo Pedulla olasz újságíró eközben arról írt, hogy még zajlanak az egyeztetések, és a Milan hajlandó az első ajánlatban szereplő másfél millió eurós évi fizetést 1.8–2 millió euró körüli összegre növelni. Az biztos, hogy a leendő vezetőedző, Ralf Rangnick mindenképpen megszerezné a magyar futballistát, és a klub mindent megtesz, hogy eleget tegyen a német szakvezető óhajának.    

2021.03.06 23:13:04

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A »kis« Sallai tudatosan építi karrierjét.

2021.03.03 14:05:21

Légiósok H. Á.

Kleinheisleréknek nem sikerült sorozatban harmadszor bejutniuk a legjobb négy közé.

2021.02.16 09:16:50

Légiósok HEGYI TAMÁS

Amilyen gyorsan befutott Brazíliában, olyan gyorsan el is tűnt a zöld gyepről Halmos Zoltán.