nemzetisport.hu
2019.01.08 13:49 Frissítve: 2019.01.08 15:00

Légiósok: Szerető iránt érdeklődik a Fradi? – „Van alapja”

Azt követően, hogy a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor évértékelőjében megemlítette,  hogy dolgoznak egy magyar U-válogatott játékos hazacsábításán, megkezdődtek a találgatások, kiről is lehet szó. Múlt héten Szerető Krisztofer neve is megjelent, mint lehetséges kiszemelt és a játékos egyik képviselője, Schultz Levente a Nemzeti Sport Online megkeresésére reagált is a találgatásokra és beszélt a 18 éves szélső lehetséges jövőjéről.

Szerető Krisztofer iránt érdeklődik a Ferencváros? (Fotó: Török Attila)

 

„Azokra a szurkolói találgatásokra, melyek szerint Szerető Krisztofer iránt érdeklődik a Ferencváros, azt tudom mondani, van alapjuk, de semmi nem dőlt még el. Több magyar klub is érdeklődött, de más országokból is tárgyalunk klubokkal, így például lengyel csapattal is” – reagált az U-válogatott szélsővel kapcsolatos hírekre Scultz Levente játékosügynök (a Ferencváros egykori labdarúgója), aki Csepregi Györggyel közösen képviseli a fiatal futballistát. Szerető 2016-ban a Honvédtól szerződött a Stoke utánpótlásába, jelenleg az U23-as csapat tagja, 2017-ben szerepelt a magyar korosztályos válogatottal a horvátországi U17-es Eb-n.

Szeretővel kapcsolatban múlt héten először a promotions.hu írt arról, hogy akár ő is lehet a Ferencváros kiszemeltje.

 
Az NB I-es csapatok téli átigazolásai
A legfrissebb piaci hírek

„Bízunk benne, a héten eldől Krisztofer jövője, akit még másfél éves szerződés köt a Stoke-hoz, de úgy érezzük, eljött az ideje, hogy felnőttbajnokságban is bizonyítani tudjon. Ez fontos lépcsőfok lesz a pályafutásában, ennek függvényében kell döntést hozni a folytatásról. Kölcsönadás és végleges átigazolás is szóba került, mi azt szeretnénk, hogy az utóbbi opció valósuljon meg, de még erről is folynak a tárgyalások” – fogalmazott a menedzser.    

Schultz hangsúlyozta, olyan csapatot keresnek, melynél Szerető felnőttek között futballozhat. A Stoke utánpótlásából egyébként épp a napokban adták kölcsön Deczki Mátét az angol hetedosztályú Hednesford Town FC-nek, ugyancsak azzal a céllal, hogy felnőttek között edződjön. Deczki és Szerető mellett Gyollai Dániel is a Stoke City futballistája.  

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL**
Érkezők: Ihor Haratyin
(ukrán, Zorja Luhanszk – Ukrajna), Nyikolaj Szignyevics (fehérorosz, BATE – Fehéroroszország, szabadon igazolhatóként), Marten Wilmots (belga, szabadon igazolható, legutóbb Avellino – Olaszország)
Kölcsönbe érkezők:

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Szerető Krisztofer (Stoke City)
Távozók: 
Kölcsönbe távozók:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Dejan Georgijevics (szerb), Julian Koch (német), Rui Pedro Couto Ramalho (portugál), Matías Ezequiel Rodríguez (argentin)

2023.01.28 20:27:41

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Végre van egy futballistánk, aki nem csupán tüzel, lőni is tud.

2023.01.28 00:14:14

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Sportolóink a legtöbbször akkor szembesülnek a valósággal, amikor szétpattan a burok. Vagy legalábbis vészesen repedezik. Ezért lehet, hogy sokan el sem tudnak mást képzelni a versenyzés után, csak a sportágukat. Érthetően, hiszen azt ismerik, magabiztosan közlekednek benne, hogy mennyit tudnak róla, kérdés, de a lényeg: a múlt(juk)ból kívánnak megélni.

2023.01.27 12:55:21

Légiósok nemzetisport.hu

Szoboszlaiék a Stuttgartot fogadják, a Schäfer Andrást foglalkoztató Union Berlin városi rangadót vív.

2023.01.13 23:01:50

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mentalitásban kevés hozzá hasonló magyar labdarúgó van.

2023.01.05 22:02:01

Légiósok nemzetisport.hu

A 18-szoros válogatott középpályással megbecsülésről, célokról és a mágikus 10-es mezről is beszélgettünk.