Légiósok: Schäfer Andrást török klub szerződtetné

Vágólapra másolva!
2021.07.25. 15:58
null
Schäfer Andrást a Süper Lig-ben szereplő Göztepe szerződtetné (Fotó: Szabó Miklós)
Egybehangzó török lapértesülések szerint a török labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Göztepe szeretné soraiban tudni a Dunaszerdahely 22 éves tehetségét, Schäfer Andrást.

 

Schäfer András nemrég azt nyilatkozta, egyelőre nem tudja klubot vált-e a nyáron, de az biztos, hogy csak olyan csapathoz igazolna, amelyben megfelelő játéklehetőséget kapna.

A Dunaszerdahely fiatal tehetségét már több csapattal is szóba hozták, szombaton pedig a török sajtó pedzegette, hogy a Süper Lig elmúlt idényében a tabella tizedik helyén végző Göztepe élénken érdeklődik a magyar válogatott játékos iránt.

Schäfer nagy szerepet játszott a mieink nagyszerű Európa-bajnoki szereplésében – a magyar válogatott mindhárom csoportmérkőzésén (Portugália, Franciaország, Németország) kíválóan teljesített, és a németek ellen gólt is szerzett.

A középpályás a 2020–2021-es kiírásban 31 tétmérkőzésen három gólpasszt osztott ki a DAC színeiben.

A transzfernek azért is lehet valóság alapja, mert a Göztepe eddigi átigazolási aktivitása egészen figyelemre méltó: már öt játékost szerződtetettek, köztük Cherif Ndiayét, akiért 1.15 millió eurót sem sajnált a török csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik