Légiósok: Sallóiék meccsén Mahomesék hozták a fordulatot

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.05.12. 14:55
null
A Kansas a 98. percben egyenlített (Fotó: Twitter)
Mint arról beszámoltunk, az észak-amerikai US Open Cup negyedik fordulójában Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City drámai mérkőzésen jutott tovább. A találkozó után a 25 éves magyar játékos a Twitter-oldalán elárulta, hogy a meccsen belül mi hozta meg számukra a fordulatot.

 

A vendég FC Dallas kétgólos előnyre tett szert az első félidőben, ám a Sporting Kansas City a 98. percben kiharcolta a hosszabbítást az egy perccel korábban emberhátrányba kerülő ellenfelük ellen. A hazaiak aztán a kétszer 15 perces hosszabbításban kétszer is betaláltak, így 4–2-re nyertek.

Sallói Dániel csereként a 61. percben állt be a Kansas Citybe, a lefújás után pedig az alábbiakat posztolta a Twitterre:

„Az jelentette a fordulópontot, amikor megláttuk Patrick Mahomest és Travis Kelce-t a kivetítőn.”


Mahomes és Kelce is a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) a Kansas City Chiefst erősíti, és rendszeresen járnak ki a labdarúgócsapat mérkőzéseire. A kansascity.com-on olvasható cikkben az áll, hogy az ivószünetben Kelce tánca feltüzelte a közönséget, valamint a játékosokat is. Ezt egyébként Sallói kiírása alatt a kupameccsre kilátogató szurkolók is megerősítették.

Íme, a reakciók a 98. percben szerzett egyenlítő gól után.


US OPEN CUP, 4. FORDULÓ (A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT)
Sporting Kansas City–FC Dallas 4–2 – hosszabbítás után

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik