Légiósok: Priskin izraeli topcsapatnál is képbe került

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.31. 08:26
Izraeli sajtóhírek szerint a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Maccabi Haifa is tárgyalásokat kezdeményezett Priskin Tamással. Mint beszámoltunk róla, a magyar támadó nagyon közel áll ahhoz, hogy az osztrák Austria Wien futballistája legyen.

Az izraeli Walla portál szerint a bajnokság ötödik helyén álló Maccabi csatárt keres, és megkereste az orosz Alanyijától az ősszel távozott, így szabadon igazolható Priskin menedzserét.

A 12-szeres bajnok a román élvonalból is kiszemelt támadót, de jelenleg Priskin az első számú célpontja, ám a Walla hozzáteszi, a magyar labdarúgó közel jár ahhoz, hogy az Austria Wien labdarúgója legyen. Az izraelieknek egyébként néhány nappal több idejük van Priskin megszerzésére, mivel ott csak jövő szerdán zár a piac, míg Ausztriában ma este.

Ugyanakkor az izraeli és az osztrák lehetőség nem feltétlenül zárja ki egymást. Elképzelhető egy olyan forgatókönyv is, hogy a csatár fél évre Izraelbe kerül, és onnan igazol a nyáron Bécsbe. Az Austria Wiennek jelenleg négy csatára is van, ezért Priskinre akkor lehet szükség, ha valamelyikük távozik. A kilenc találattal házi góllövőlista-vezető Philipp Hosiner iránt a német élvonalból érdeklődnek, várhatóan legkésőbb fél éven belül eligazol. Addig pedig Priskin még Izraelben is futballozhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik