Légiósok: otthon nyert a Fener – egyelőre Szalai nélkül

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2021.01.18. 19:04
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának hétfői játéknapján a Fenerbahce 3–1-re legyőzte a Ankaragücüt.

Mint arról korábban beszámoltunk, a török sztárcsapat vasárnap este jelentette be hivatalosan a magyar válogatott kulcsemberének, Szalai Attilának az érkezését, aki négy és fél évre írt alá a Fenerbahcénál.

A ciprusi Apollontól szerződtetett 22 éves játékost a hétfői meccskeretbe viszont még nem nevezték, így a Fenerbahce nélküle győzte le a korábbi ferencvárosi közönségkedvenccel, Joseph Paintsillel felálló Ankaragücüt 3–1-re. A Fener e siker után pontegyenlőséggel a második a tabellán a Besiktas mögött.korábban beszámoltunk, a török sztárcsapat vasárnap este jelentette be hivatalosan a magyar válogatott kulcsemberének, Szalai Attilának az érkezését, aki négy és fél évre írt alá a Fenerbahcénál.

A ciprusi Apollontól szerződtetett 22 éves játékost a hétfői meccskeretbe viszont még nem nevezték, így a Fenerbahce nélküle győzte le a korábbi ferencvárosi közönségkedvenccel, Joseph Paintsillel felálló Ankaragücüt 3–1-re. A Fener e siker után pontegyenlőséggel a második a tabellán a Besiktas mögött.

A másik hétfői mérkőzésen a Kasimpasa hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett az Erzurumtól. Varga Kevin végigjátszotta a meccset a hazai csapatban, a 84. percben, 1–2-es állásnál sárga lapot kapott.

TÖRÖKORSZÁG, SÜPER LIG
19. FORDULÓ

Fenerbahce–Ankaragücü 3–1
Fenerbahce: Szalai Attilát nem nevezték.
Kasimpasa–BB Erzurum 1–2
Kasimpasa: Varga Kevin végigjátszotta a mérkőzést, a 84. percben sárga lapot kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik