H. K. 2020.02.07 09:29 Frissítve: 2020.02.07 09:53

Légiósok: megvan Dzsudzsák Balázs új klubja

Megvan Dzsudzsák Balázs új klubja: a helyi forrásokhoz hasonlóan a Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy a magyar válogatott támadó az egyesült arab emírségekbeli al-Ainnál folytatja a pályafutását. 

 

Megvan Dzsudzsák Balázs új klubja (Fotó: instagram.com/ittihadkalbafc)

Mint beszámoltunk róla, az al-Ittihad Kalba a napokban váratlanul megvált Dzsudzsák Balázstól. A döntés a helyi futballtársadalmat is meglepte, az egyik egyesült arab emírségekbeli lap szerint a magyar játékost egyenesen sokkolta.

Egybehangzó arab sajtóértesülések szerint már meg is van a magyar válogatott támadó új klubja. A helyi futballhírekre szakosodott UAESoccer már hivatalosnak tekinti, miszerint Dzsudzsák a szintén egyesült arab emírségekbeli, a bajnokságban jelenleg az 5. helyen álló – két mérkőzéssel kevesebbet játszó – al-Ainnál folytatja a pályafutását. Mint megírtuk, épp az al-Ain szurkolói voltak, akik Dzsudzsák szerződtetését követelték, miután a Kalba szerződést bontott a játékossal.

Az al-Ain egyelőre nem adott hírt Dzsudzsák érkezéséről, ám a Nemzeti Sport úgy tudja, hogy az egyezség valóban megszületett, s hamarosan bejelentik a magyar játékost az új klubjánál.

A hírrel kapcsolatban elértük Vörösbaranyi Józsefet, Duzsudzsák menedzserét, aki nem cáfolta az értesülést, de nem is kívánta kommentálni.


 

2021.01.11 13:09:07

Légiósok PÓR KÁROLY

„Hihetetlen, hogy húszévesen ilyen rangos díjra jelölték” – Esterházy Mátyás kulisszatitkokat is elárult.

2021.01.09 21:26:07

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Reménykedve várjuk a hasonlóan sikeres folytatást.

2021.01.08 22:24:50

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Szoboszlai alaptehetsége, jelenlegi játéktudása felette áll az 1997-es Dárdaiénak, aki viszont képes volt arra, hogy kihozza magából a maximumot.