H. K.
2020.02.07 09:29 Frissítve: 2020.02.07 09:53

Légiósok: megvan Dzsudzsák Balázs új klubja

Megvan Dzsudzsák Balázs új klubja: a helyi forrásokhoz hasonlóan a Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy a magyar válogatott támadó az egyesült arab emírségekbeli al-Ainnál folytatja a pályafutását. 

 

Megvan Dzsudzsák Balázs új klubja (Fotó: instagram.com/ittihadkalbafc)

Mint beszámoltunk róla, az al-Ittihad Kalba a napokban váratlanul megvált Dzsudzsák Balázstól. A döntés a helyi futballtársadalmat is meglepte, az egyik egyesült arab emírségekbeli lap szerint a magyar játékost egyenesen sokkolta.

Egybehangzó arab sajtóértesülések szerint már meg is van a magyar válogatott támadó új klubja. A helyi futballhírekre szakosodott UAESoccer már hivatalosnak tekinti, miszerint Dzsudzsák a szintén egyesült arab emírségekbeli, a bajnokságban jelenleg az 5. helyen álló – két mérkőzéssel kevesebbet játszó – al-Ainnál folytatja a pályafutását. Mint megírtuk, épp az al-Ain szurkolói voltak, akik Dzsudzsák szerződtetését követelték, miután a Kalba szerződést bontott a játékossal.

Az al-Ain egyelőre nem adott hírt Dzsudzsák érkezéséről, ám a Nemzeti Sport úgy tudja, hogy az egyezség valóban megszületett, s hamarosan bejelentik a magyar játékost az új klubjánál.

A hírrel kapcsolatban elértük Vörösbaranyi Józsefet, Duzsudzsák menedzserét, aki nem cáfolta az értesülést, de nem is kívánta kommentálni.


 

2022.11.13 14:46:31

Légiósok nemzetisport.hu

Utolsó idei bajnokijukon az eszékiek a várakozásoknak megfelelően hozták a kötelező győzelmet.

2022.11.05 16:51:51

Légiósok nemzetisport.hu

Az eszékiek helyzetig is alig jutottak el a Hajduk otthonában, amely Lovrencsics Gergő nélkül győzött 3–1-re.

2022.10.09 23:55:11

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL.Felötlik bennem, mi lenne, ha a játékból az ellenfél durvasága miatt hosszú távra kieső futballisták, ha már a büntetőjogot kénytelenek mellőzni, polgári pert indítanának. A Ptk. 339.§-a alapján, hiszen alapesetben, »aki másnak jogellenesen kárt okoz, köteles azt megtéríteni«.

2022.10.08 21:38:35

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Megtette, amire csak azok képesek, akik bíznak magukban.