Légiósok: Lovrencsics fején csúnya seb éktelenkedik - fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.07. 09:09
null
Elsőre ijesztőnek tűnt Lovrencsics (balra) sérülése (Fotó: Lech Poznan)
Mint beszámoltunk róla, a Lech Poznanban játszó Lovrencsics Gergőt pénteken a 18. percben le kellett cserélni a Jagodina elleni meccsen, miután összefejelt a vendégek játékosával. A szélső állapotáról menedzsere, Nagy Mihály nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.

 

...szerencsére ennyivel megúszta
...szerencsére ennyivel megúszta

„Nemrég beszéltem Gergővel, aki a körülményekhez képest jól van. Egész éjszaka nem tudott aludni, de a kórházban, ahová az eset után beszállították, azt állapították meg, hogy nincs agyrázkódása, ezért is engedték haza. A fejét össze kellett varrni, mert felrepedt a bőre, de nagyobb baj szerencsére nincs. Most két napot pihenhet, aztán folytatja a munkát, nem kell kihagynia a sérülés miatt” – mondta kérdésünkre Nagy Mihály.

Lovrencsics egyébként a látszat ellenére nem ájult el a tegnapi összefejelés után, csak legyengült, nem tudott lábra állni.

Szerencsére tehát az elsőre szörnyűnek tűnő sérülés nem jár olyan következményekkel, mint a két héttel ezelőtti eset, amikor a szélső valóban agyrázkódást szenvedett, akkor bent is tartották a kórházban megfigyelésre.

 

LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
23. FORDULÓ
Lech Poznan
–Jagiellonia 2–0
Ruch Chorzów–Pogon Szczecin 2–1
Az állás: 1. Legia Warszawa 42 pont (22 mérkőzés), 2. Jagiellonia 38, 3. Lech Poznan 37, 4. Slask Wroclaw 37 (22)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik