Légiósok: Lang Ádám és Nagy Ádám is győztes csapatban

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.16. 22:50
null
Nagy Ádám (középen) győzelmet ünnepelhetett a Bristol Cityvel (Fotó: <a href="https://www.facebook.com/bristolcityfc/photos/10158016013598790">Bristol City FC</a>)
A szombaton pályára lépő magyar légiósok, az angol másodosztályban szereplő Nagy Ádám és a ciprusi élvonalban játszó Lang Ádám csapata is rendkívül fontos győzelmet aratott.

 

A ciprusi élvonalban Lang Ádám végigjátszotta az Omonia Ahnasz elleni, 2–0-ra megnyert mérkőzését, amivel a magyar védő csapata a tabellán beérte a forduló előtt 40 ponttal listavezető, de csak vasárnap játszó Apollont. (Jó hír lehet Langék számára, hogy a rivális Apollon egyik legjobbja, a Langhoz hasonlóan magyar válogatott Szalai Attila már Törökországban van, és hamarosan aláír a Fenerbahcéhoz.)

Az angol másodosztályban szereplő Bristol City magyarja, Nagy Ádám is végigjátszotta a Preston ellen 2–0-ra megnyert bajnokit, és a beszámolók szerint a meccs legjobbjai közé tartozott. A Bristol a 9. helyre lépett előre a tabellán, és csak hat pont választja el a 6. helyen álló Readingtől – a 3–6. helyezett csapatok a bajnokság végén rájátszásban döntenek a 3. feljutó kilétéről.

MAGYAROK KÜLFÖLDÖN

ANGLIA CHAMPIONSHIP
Bristol City–Preston 20
Bristol: Nagy Ádám a kezdőcsapat tagjaként végigjátszotta a meccset.

CIPRUS – 1. DIVISION
OmoniaAhnasz 20
Omonia: Lang Ádám végigjátszotta a meccset.

GÖRÖGORSZÁG – SZUPERLIGA
Lárisza–Szmirnisz 0–1
Lárisza: Nagy Gerely a kispadon ült.

HOLLANDIA – EREDIVISIE
UtrechtHeracles 2–0
Heracles: Szőke Adrián a 70. percben állt be.

NÉMETORSZÁG BUNDESLIGA
Wolfsburg–RB Leipzig 2–2
RB Leipzig: Gulácsi Péter és Willi Orbán is végigjátszotta a mérkőzést, Orbán állította be a 2–2-es végeredményt az 54. percben. Szoboszlai Dominik sérült, nem nevezték.
Borussia Dortmund–Mainz 1–1
Mainz: Szalai Ádám csereként lépet pályára a 79. percben.
2. BUNDESLIGA
Bochum–Nürnberg 31
Bochum: Novothny Soma sérült, nem nevezték.

SÜPER LIG –TÖRÖKORSZÁG
Konyaspor–Göztepe 2–3
Göztepe: Megyeri Balázs a kispadon ült.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik