Légiósok: kíméletlen kritika Nagy Dominiknek és társainak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.10. 14:50
Nehezen emésztik meg Lengyelországban, hogy a bajnok Legia Warszawa csütörtökön hazai pályán 2–1-re kikapott a luxemburgi Dudelange-tól az Európa-liga selejtezőjében. A sport.pl úgy fejezte ki kritikáját, hogy a kapus Arkadiusz Malarzon (3) kívül a lengyel csapat minden játékosának 1-es osztályzatot adott – így Nagy Dominiknek is (a skála 1-től 6-ig terjed).

A szöveges értékelés sem túl hízelgő a mérkőzést végigjátszó magyar légiósra nézve:A szöveges értékelés sem túl hízelgő a mérkőzést végigjátszó magyar légiósra nézve:

„Egyértelműen ő volt a legrosszabb játékos a pályán. Határozatlanul és idegesen játszott balhátvédként, rendre elvesztette a párharcait. Stolz folyamatosan bolondot csinált belőle, ráadásul mindig ugyanúgy. Az egyik ilyen párharc elvesztése után született az első luxemburgi gól Couturier jóvoltából. A második félidőben (Nagy) még rosszabbul játszott, a 62. percben tizenegyest hozott össze, amelyből Turpel belőtte a második gólt.”

Bár az egyes osztályzaton aligha változtat – hiszen mindegyik Legia-mezőnyjátékos azt kapott –, egy nem lényegtelen pontosítás: a tizenegyes nem Nagy Dominik lelkén szárad, a szabálytalanságot az 53-as számú Sebastian Szymanski követte el, akit szinte azonnal le is cserélt edzője.

A visszavágót a jövő héten rendezik Luxemburgban.

A MECCS VÉGI FÜTTYSZÓ ÉS A GÓLOK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik