Légiósok: Kádár-ügyben a Galata szava is döntő lehet – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.19. 09:16
null
Kádár Tamás egyelőre a poznaniakkal edzőtáborozik Cipruson (Fotó: AFP)
Ukrán sajtóhírek szerint a Galatasaray a Dinamo Kijev horvát labdarúgóját, Domagoj Vidát szeretné szerződtetni, egyelőre ez a függőben lévő ügy szab szakmailag és anyagilag gátat Kádár Tamás téli klubváltásának.

 

A kijeviek ugyanis – ugyancsak sajtóhírek szerint, amelyekről korábban már beszámoltunk – a Lech Poznan magyar légiósával pótolnák a távozó védőt. Egyelőre azonban az ukrán és a török álláspontok távol vannak egymástól: előbbiek ötmillió eurót kérnének, utóbbiak egymilliót adnának. A transfermarkt.de 9 millió euróra teszi a 27 éves Vida értékét, akinek szerződése még másfél évig érvényes.

Van, pontosabban lehet Kádár-ügyben még egy szál, amelynek vége szintén a Galatasaraynál van. A törökök ugyanis másik horvát védővel is kacérkodnak, a 30 éves Vedran Corluka pedig épp a Lokomotiv Moszkvának a játékosa, amely még tavaly nyáron vetődött fel Kádárnál lehetséges új állomáshelyként.

A hírt közlő gloswielkopolski.pl oldal annyi kiegészítést tett hozzá a magyar labdarúgó ügyéhez, hogy egyelőre a Poznannal tartott a ciprusi edzőtáborba, viszont amint befut a remélt ajánlat (2.5 millió euró), máris csomagolhat és távozhat. Ebben az esetben a már szerződtetett ukrán Volodimir Kosztevics mellett balhátvéd posztra még Blazej Augustynt is megszerezheti a Lech.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik