K. Zs. 2020.02.05 08:45 Frissítve: 2020.02.05 09:39

Légiósok: egy helyi lap szerint Dzsudzsákot sokkolta a döntés

Dzsudzsák: Meg vagyok döbbenve! – írja szerdai cikke címében az al-Ittihad című arab emírségekbeli lap internetes kiadása.

Dzsudzsák Balázs (Fotó: Török Attila)

 

Az Ittihad a magyar labdarúgó kizárólag nekik eljuttatott nyilatkozatára hivatkozva számol be az ügy legújabb fejleményéről. Mint ismert, az al-Ittihad Kalba vezetősége az átigazolási időszak utolsó pillanataiban úgy döntött, hogy megválik a magyar légióstól, és ezzel nem kis értetlenséget váltott ki az Egyesült Arab Emírségekben is.

Dzsudzsák Balázst – a lap beszámolója szerint – derült égből villámcsapásként érte a döntés, amelynek okait nem ismeri. A magyar labdarúgó állítja: semmiféle nézeteltérése nem volt az edzői stábbal, a vezetőkkel és a játékosokkal is jó viszonyt ápol.

A lap azt írja: Dzsudzsák egyelőre nem azon gondolkodik, hol folytassa a pályafutását, hanem próbálja megérteni a vezetőség homályosan kommunikált, állítólag edzői előterjesztésre született döntését.

Az arab lap szerzője felhívja a figyelmet arra, hogy Dzsudzsák a bajnokság egyik legjobb játékosa, aki a helyzetkialakításban kiemelkedik a mezőnyből, lőtt gólokat is, és sok időt töltött a pályán.

Igaz ugyanakkor, hogy a csapatnak nem nagyon megy: a legutóbbi öt bajnoki mérkőzéséből négyet elveszített, és 13 pontjával csupán a 11. helyen áll a 14 csapatos mezőnyben.

A fejleményekkel kapcsolatban korábban kerestük Dzsudzsák menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet, aki egyelőre nem kívánta kommentálni a híreket, türelmet kért. 

2021.01.11 13:09:07

Légiósok PÓR KÁROLY

„Hihetetlen, hogy húszévesen ilyen rangos díjra jelölték” – Esterházy Mátyás kulisszatitkokat is elárult.

2021.01.09 21:26:07

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Reménykedve várjuk a hasonlóan sikeres folytatást.

2021.01.08 22:24:50

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Szoboszlai alaptehetsége, jelenlegi játéktudása felette áll az 1997-es Dárdaiénak, aki viszont képes volt arra, hogy kihozza magából a maximumot.