Légiósok: Edzés után nem bírtam hazamenni, taxit kellett hívni – magyar tehetség Dániában

Vágólapra másolva!
2022.12.28. 09:55
Az Esterházy Mátyás vezette EM Sports ügynökség karácsonyi gáláján az NSO Tv beszélgetett az FC Köbenhavn 17 éves magyar tehetségével, Szűcs Tamással, aki a nyáron a Budapest Honvédtól igazolt Dániába. Beszélt arról, hogy mennyivel keményebbek ott az edzések, mint itthon, illetve hogy mekkora motivációs erő az ott pallérozódó fiatalok számára, hogy a Bajnokok Ligájában már a tinédzsereket is kezdőként vetik be a felnőttcsapatban.

Szűcs Tamás elmondta: nagyon szeret Dániában futballozni az FC Köbenhavn csapatában.

„Nagyon élvezem, nagyon segítőkészek voltak, befogadtak. Ami a szakmai oldalát illeti: az elején nagyon jól ment. Amint megérkeztem, sokat beszélgettem az edzővel, és úgy láttam, hogy tényleg bízik bennem. Elkezdett játszatni, de utána felrakták az első csapathoz, és jött egy új edző, akinél már más volt a prioritás, és engem kicsit hanyagolt. Az a célom, hogy nála is kivívjam a bizalmat.”

Videónkban mesél arról: ettől függetlenül nem hátrány, hogy korábbi edzője már az első csapat trénere. Szóba kerül még, hogy mennyire nehéz neki ott egyedül 17 évesen, mennyire kemények az edzések a kispestiekhez képest, mekkora a konkurenciaharc, miben kell még fejlődnie, illetve hogy mekkora motivációs erő az, hogy az FC Köbehavnban már tinédzserek kezdenek a Bajnokok Ligájában.

SZUHODOVSZKI, DEMJÉN ÉS GRUBER ÉVÉRTÉKELŐJE

SCHÄFER NEM GONDOLT BELE, HOGY A FRADIVAL IS JÁTSZHATNÁNAK AZ EL-BEN

SZALAI ÁDÁM: MEGÉRINTETTEK A VÁLOGATOTT NOVEMBERI MECCSEI

SZOBOSZLAI A REAL MADRID LEGYŐZÉSÉRE EMLÉKSZIK VISSZA LEGSZÍVESEBBEN

VIDEÓS ÖSSZEFOGLALÓNK A KARÁCSONYI GÁLÁRÓL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik