P. K. 2020.11.03 13:23 Frissítve: 2020.11.03 14:03

Légiósok: Csoboth Kevin visszatért, és döntött a jövőjéről

Hosszabb kihagyás után az előző három fordulóban ismét pályára lépett a portugál másodosztályban szereplő Benfica B-ben Csoboth Kevin. A 20 éves, U-válogatott labdarúgó még januárban sérült meg, de immár egészséges, és kész az új kihívásokra...

Csoboth Kevin felépült a sérüléséből, és újra játszik a Benfica B-ben (Fotó: instagram.com)

 

Csoboth Kevin az előző idényben mutatkozott be a Benfica B-ben a portugál másodosztályban: sorozatban öt meccset játszott kezdőként, gólt és gólpasszt is jegyzett, de januárban megsérült. A legutóbbi három fordulóban ismét játszott, egyszer kezdőként, kétszer csereként.

„Újra rendben van a lábam, és örülök, hogy a sérülésem után meg is kapom a lehetőséget a bizonyításra” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a visszatérésével kapcsolatban Csoboth Kevin, akinek jövő nyáron lejár a szerződése a portugál klubnál.

„Jövőre lesz öt éve, hogy a Benficához szerződtem. A klub már jelezte, hogy meghosszabbítanák a szerződésemet, de új kihívást keresek, és a váltás mellett döntöttem. Az első csapathoz a Benficánál nagyon nehéz odakerülni, rendkívül nagy a versenyhelyzet, de szeretném magam élvonalban is próbára tenni, ezért mindenképp váltani szeretnék” – fogalmazott a támadó.

Ha Csoboth az őszi idény hátralévő részében is lehetőséget kap a Benfica B-ben, és érkezik érte ajánlat, akkor akár már a télen is klubot válthat. A téli átigazolási időszak lesz az utolsó alkalom, amikor még értékesítheti a játékjogát a Benfica, jövő nyáron szabadon távozhat.

2021.01.11 13:09:07

Légiósok PÓR KÁROLY

„Hihetetlen, hogy húszévesen ilyen rangos díjra jelölték” – Esterházy Mátyás kulisszatitkokat is elárult.

2021.01.09 21:26:07

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Reménykedve várjuk a hasonlóan sikeres folytatást.

2021.01.08 22:24:50

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Szoboszlai alaptehetsége, jelenlegi játéktudása felette áll az 1997-es Dárdaiénak, aki viszont képes volt arra, hogy kihozza magából a maximumot.