Légiósok: a Lech megtalálta Kádár Tamás utódját?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.04. 09:31
Pawel Oleksy, a lengyel élvonalbeli Ruch Chorzów labdarúgója a Lech Poznan egyik kiszemeltje arra az esetre, ha Kádár Tamás a téli átigazolási időszakban elszerződik.

A transfering.pl azt írja, a Lech Poznan felkészült Kádár Tamás téli távozására, s balhátvédet keres a piacon. Az egyik jelölt Pawel Oleksy, a Ruch Chorzów 25 esztendős balbekkje, aki a mostani bajnokságban tíz találkozón kétszer volt eredményes. Oleksy szerződése az idény végén lejár, így a Lech reményei szerint jó áron megszerezheti januárban. A cikk megjegyzi, a Lech természetesen több balhátvédet is megfigyel.

Mint ismert, Kádár Tamást nemrég szóba hozták az angol másodosztályú Newcastle-lel, a holland Ajaxszal és a spanyol Betisszel is, sőt arról is lehetett hallani, hogy Serie A-csapatok érdeklődnek iránta. transfering.pl azt írja, a Lech Poznan felkészült Kádár Tamás téli távozására, s balhátvédet keres a piacon. Az egyik jelölt Pawel Oleksy, a Ruch Chorzów 25 esztendős balbekkje, aki a mostani bajnokságban tíz találkozón kétszer volt eredményes. Oleksy szerződése az idény végén lejár, így a Lech reményei szerint jó áron megszerezheti januárban. A cikk megjegyzi, a Lech természetesen több balhátvédet is megfigyel.

Mint ismert, Kádár Tamást nemrég szóba hozták az angol másodosztályú Newcastle-lel, a holland Ajaxszal és a spanyol Betisszel is, sőt arról is lehetett hallani, hogy Serie A-csapatok érdeklődnek iránta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik