nemzetisport.hu 2015.01.29 19:49 Frissítve: 2015.03.22 01:08

Lech: Kádár pénteken ír alá, már becenevet is kapott

Kádár Tamás, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznanhoz tartó magyar védő még nem írta alá szerződését új együttesénél, de az orvosi vizsgálatokon már átesett, és beszélt a céljairól is.

 

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, csodásan érzem magam Lengyelországban, mindenki nagyon kedves. Tisztában vagyok a lengyel labdarúgás erősségével, és tudom, hogy a Lech a liga egyik legerősebb csapata. Szintén itt futballozik egyik jó barátom, Lovrencsics Gergő, beszélgettem vele, mielőtt megérkeztem, és csak jókat mondott a klubról” – mondta a Lech TV-nek Kádár Tamás.

Túl az orvosin (Fotó: lechpoznan.pl)

„Túlestem az orvosi vizsgálatokon, és remélhetőleg hamarosan aláírhatom a szerződésemet. Már alig várom, hogy találkozzak az új csapattársaimmal és az edzőkkel. Ballábas védő vagyok, jól látok a pályán, gyorsan gondolkodom. Az elsődleges célom, hogy minél többet futballozhassak. Sajnos a Newcastle-nél töltött időszakom alatt rengeteg sérülés sújtott, ám azóta egyetlen edzést sem hagytam ki, remélem, hamar bizonyítani tudom, hogy jó vásárt csinált velem a klub" – tette hozzá Kádár, aki a klub tájékoztatása szerint várhatóan szombaton csatlakozhat a kerethez.

A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az orvosi vizsgálaton átesett védő pénteken szignózhatja szerződését, mely három és fél évre köti majd a Poznanhoz Kádárt.

Egy kis „meglepetés” is várta a magyar védőt, a gyors interjú során a Lech TV riportere közölte, hogy a szurkolók már becenevet is adtak neki, állításuk szerint a hátvéd a megszólalásig hasonlít a Breaking Bad (Totál szívás) egyik karakterére, Jesse Pinkmanre.

Aaron Paul és Kádár – mint két tojás? (Fotó: NS-montázs)

 A Lech TV felvétele

2021.08.20 22:13:50

Légiósok MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Az ok egyszerű: pedagógia.

2021.07.27 04:15:25

Légiósok BODNÁR ZALÁN (Split)

Helyszíni riport a horvát bajnokság fergeteges hangulatú Hajduk Split–NK Osijek rangadójáról.

2021.05.19 08:35:18

Légiósok BABJÁK BENCE

Jesse Marsch megmondta: a magyar kapus nem mehet sehova – a Leipzig minden ajánlatra ráígért.