Lech: Kádár pénteken ír alá, már becenevet is kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 19:49
Kádár Tamás, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznanhoz tartó magyar védő még nem írta alá szerződését új együttesénél, de az orvosi vizsgálatokon már átesett, és beszélt a céljairól is.

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, csodásan érzem magam Lengyelországban, mindenki nagyon kedves. Tisztában vagyok a lengyel labdarúgás erősségével, és tudom, hogy a Lech a liga egyik legerősebb csapata. Szintén itt futballozik egyik jó barátom, Lovrencsics Gergő, beszélgettem vele, mielőtt megérkeztem, és csak jókat mondott a klubról” – mondta a Lech TV-nek Kádár Tamás.Kádár Tamás.

Túl az orvosin (Fotó: lechpoznan.pl)
Túl az orvosin (Fotó: lechpoznan.pl)

„Túlestem az orvosi vizsgálatokon, és remélhetőleg hamarosan aláírhatom a szerződésemet. Már alig várom, hogy találkozzak az új csapattársaimmal és az edzőkkel. Ballábas védő vagyok, jól látok a pályán, gyorsan gondolkodom. Az elsődleges célom, hogy minél többet futballozhassak. Sajnos a Newcastle-nél töltött időszakom alatt rengeteg sérülés sújtott, ám azóta egyetlen edzést sem hagytam ki, remélem, hamar bizonyítani tudom, hogy jó vásárt csinált velem a klub" – tette hozzá Kádár, aki a klub tájékoztatása szerint várhatóan szombaton csatlakozhat a kerethez.

A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az orvosi vizsgálaton átesett védő pénteken szignózhatja szerződését, mely három és fél évre köti majd a Poznanhoz Kádárt.

Egy kis „meglepetés” is várta a magyar védőt, a gyors interjú során a Lech TV riportere közölte, hogy a szurkolók már becenevet is adtak neki, állításuk szerint a hátvéd a megszólalásig hasonlít a Breaking Bad (Totál szívás) egyik karakterére, Jesse Pinkmanre.

Aaron Paul és Kádár – mint két tojás? (Fotó: NS-montázs)
Aaron Paul és Kádár – mint két tojás? (Fotó: NS-montázs)

A Lech TV felvétele

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik