India: győztes góllal kezdte az új idényt Koman Vladimir

Vágólapra másolva!
2021.11.23. 17:16
null
Koman gólja három pontot ért (Fotó: ISL)
A 11 csapatos indiai Super League 2021–2022-es idényének első fordulójában, a záró mérkőzésen a Koman Vladimirral a kezdőjében felálló Chennaiyin FC a magyar középpályás 11-esből szerzett találatával 1–0-ra győzött a Hyderabad vendégeként.

 

Koman még szeptemberben igazolt az indiai élvonalban szereplő Chennaiyin csapatához, ahol most mutatkozott be. Azon egyszerű oknál fogva kellett két és fél hónapot várnia a debütálásra, hogy az indiai profi élvonal küzdelmei csak az elmúlt hétvégén kezdődtek, s márciusban már véget is érnek.

A gól nélküli első félidőt követően a 66. percben némileg váratlanul büntetőhöz jutott a vendégcsapat, s a megítélt büntetőt a kezdőként végig a pályán lévő Koman Vladimir magabiztosan értékesítette – s mint később kiderült ez egyben győzelmet is jelentett a Chennaiyinnek, amelynél kezdőként szintén végig játszott a 2015–16-ban az NB II-es Békéscsabánál szereplő Slavko Damjanovics. A Hyderabadnál szintén találunk magyar vonatkozású labdarúgót a pályán: a 2013–14-es idényben az élvonalbeli Újpest színeiben szereplő Juanan is végigjátszotta a mérkőzést.

A 11 csapatos indiai élvonalbeli bajnokság első fordulójában győzelmével a Chennaiyin a 4. helyen áll, az Odisha szabadnapos volt.

SUPER LEAGUE, INDIA
1. FORDULÓ
Hyderabad–Chennaiyin FC 0–1
(Koman 66. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik