Svájc: Vadócz a 27-szeres bajnokcsapatnál folytatja

Vágólapra másolva!
2015.02.16. 14:33
null
Vadócz aláírja szerződését a svájci rekordbajnokhoz (Fotó: Grasshoppers Club Zürich)
A svájci labdarúgó Szuperligában folytatja pályafutását a negyvenszeres magyar válogatott Vadócz Krisztián, aki féléves szerződést írt alá a Grasshoppers csapatával.

Múlt hét pénteken a Nemzeti Sport elsőként számolt be arról, hogy a középpályás a Grasshoppers csapatában játszhat a tavaszi idényben. A huszonhétszeres svájci bajnokcsapat hétfő délután jelentette be Vadócz Krisztián szerződtetését. A Grasshoppers honlapja szerint a 2014 őszén az indiai ligában, a Pune City csapatában futballozó Vadócz a 2014–15-ös szezon végéig írt alá a zürichiekhez.

A svájci a hetedik bajnokság, amelyben Vadócz légióskarrierje alatt megfordul: a kispesti nevelésű középpályás a francia Auxerre, a skót Motherwell, a holland NEC, a spanyol Osasuna, a dán Odense és az indiai Pune City csapatát járta meg eddig.

A Grasshoppers a hetedik helyen áll húsz forduló után a svájci élvonalban, a nemzetközi kupaindulást jelentő pozíciók elérésére már aligha van esélye, a kieső helyen álló, sereghajtó Luzern viszont mindössze négy pontra van tőle.

„Kinti tapasztalatommal segítenék a válogatottnak

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik