K. Zs. 2022.09.06 13:13 Frissítve: 2022.09.06 13:36

Eszék: „Laci! Laci!” – cikkeznek Kleinheisler remek formájáról

Kleinheisler László ebben az idényben már több gólt szerzett az eszéki labdarúgócsapatban, mint a legutóbbi teljes kiírásban, ez pedig cikkírásra ihlette a horvát Sportske Novosti szerzőit.

Kleinheisler László (Fotó: NK Osijek Facebook)

 

„Laci! Laci!” – szólt az eszéki szurkolói kórus a hétvégén, és a Sportske Novosti szerint a magyar középpályás teljes mértékben rászolgált az éltetésre: a korábbi mérkőzéseken is vezéregyénisége volt csapatának, és a Sibenik elleni hétvégi bajnokin (1–1) is kiemelkedett társai közül.

KLEINHEISLER GÓLJA A SIBENIK ELLEN


Remek gólt lőtt, potenciális kulcspasszai voltak, sok párharcot megnyert, és a csapatának megítélt szabadrúgások mintegy harmadát ő harcolta ki – írja a horvát lap, amely név nélkül odaszúr egyet a nemrég leváltott vezetőedzőnek, Nenad Bjelicának is, hangsúlyozva: Kleinheisler úgy tud a csapat legkiegyensúlyozottabb formát mutató játékosa lenni, hogy térdsérülése miatt kihagyni kényszerült a felkészülési időszak jelentős részét. 

Kleinheislert láthatóan nem zavarta meg a kényszerszünet, hiszen már négy gólt szerzett (hármat a bajnokságban, egyet az Európa-konferencialiga selejtezőjében), míg a legutóbbi idényben lejátszott tétmérkőzésein (37) összesen hármat – más kérdés, hogy az idei három bajnoki gólja csak egy pontot hozott rossz passzban lévő (nyolc forduló után 6. helyezett) csapatának.

Három góllal és három gólpasszal pillanatnyilag ő klubja legeredményesebb játékosa, a bajnokságban egyelőre nincs nála gólerősebb középpályás – teszi hozzá a lap, jelezve azt is, hogy a magyar játékos a szerződése utolsó évében jár, és ha az eszékiek nem akarják elveszíteni, sürgősen lépniük kell.

A lap ugyanakkor tudni véli, hogy Kleinheisler jól érzi magát, családjával otthonra lelt a Dráva parti városban, ami elősegítheti a jövőbeli szerződéshosszabbítási tárgyalások sikerét.

2022.10.04 09:25:54

Légiósok nemzetisport.hu

A magyar futballista jött, látott és győzött Brüsszelben.

2022.09.14 12:01:27

Légiósok nemzetisport.hu

A magyar válogatott támadója megmutatta, hogy telik egy napja új csapatánál Dél-Koreában.

2022.09.08 15:15:18

Légiósok nemzetisport.hu

A Sporting Kansas City magyarja maga sem hiszi el mindazt, amit elért, és még van egy merész álma.

2022.08.14 19:59:08

Légiósok DUDUCZ TIBOR (összefoglaló), HARMATH ÁKOS (percről percre)

A DAC 3–0-ra legyőzte a Banská Bystricát, így továbbra is őrzi veretlenségét az új idényben.