Nemzetisport.hu 2010.01.20 08:26 Frissítve: 2015.03.21 02:59

Dzsudzsák Balázs marad a PSV-nél

Dzsudzsák Balázs marad Eindhovenben: a PSV magyar válogatott balszélsője a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a téli átigazolási szezonban nem áll szándékában eligazolni a holland együttestől.

Dzsudzsák egyelőre nem cseréli le a PSV mezét (Fotó: Imago)
Dzsudzsák egyelőre nem cseréli le a PSV mezét (Fotó: Imago)

Dzsudzsák Balázs nem volt elégedett a Roda elleni bajnoki után. Igaz, az eredményre nem lehetett panasza, hiszen a PSV 1–0-ra győzött, azonban a magyar légiós saját teljesítményével nem volt kibékülve.

„A győzelmen kívül másért nem jár nekem gratuláció, gyengén játszottam. A Roda kimondottan védekező felfogásban futballozott, márpedig ilyen csapatok ellen a szélsők lehetőségei jelentősen korlátozva vannak" – mondta a válogatott balszélső a Nemzeti Sportnak a mérkőzés után.

Egy biztos, a gyengébb teljesítménynek semmi köze ahhoz, hogy az utóbbi időben többször is felvetődött a klubcsere, konkrétabban a Spanyolországba igazolás lehetősége.

„Nem is gondoltam rá, azon egyszerű oknál fogva, hogy a télen nem igazolok el a PSV-ből, bármennyire is hízelgő a spanyol élcsapatok érdeklődése. Ragaszkodik hozzám a vezérkar, én pedig szeretnék trófeákat nyerni a PSV-vel Hollandiában és Európában is" – jelentette ki a 23 éves Dzsudzsák.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a spanyol As napilap szerint négy spanyol élvonalbeli labdarúgócsapat, az Atlético Madrid, a Villarreal, a Deportivo La Coruna és a Valencia is érdeklődik a 23 éves magyar futballista iránt, akit korábban a Marca a Real Madriddal is kapcsolatba hozott.

2020.11.21 16:18:24

Légiósok K. T. I.

Divkovic második félidőben eleresztett átlövése döntött a dunaszerdahelyiek javára.

2020.11.20 23:29:44

Légiósok BABJÁK BENCE

„Bizonyára a tehetségnek is van némi szerepe ebben, ám elsősorban az elvégzett munkának köszönhetem, hogy eljutottam idáig.”

2020.11.20 23:27:59

Légiósok MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nem csupán megtanítottak a játék elsajátítható elemeire, hanem – nevelték is.