DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely) 2022.05.25 10:16 Frissítve: 2022.05.25 10:27

DAC: Kellemetlen a koronavírus utóhatása – Szánthó Regő

A Dunaszerdahely a Liptószentmiklós 4–2-es legyőzése után pénteken ki-ki meccset játszik a Trencsén ellen a labdarúgó Európa-konferencialiga selejtezőjében való indulásért. Szánthó Regő a keddi találkozón került vissza a DAC kezdőcsapatába, de csak egy félidőt töltött a pályán.

Szánthó Regő egy félidőt bírt kedden a DAC-ban (Fotó: Lelkes Ernő)

„Én kértem a cserét, mert nem tudtam rendesen lélegezni – mondta a Nemzeti Sportnak a meccs után a 21 éves dunaszerdahelyi játékos, akinek áprilisban, a Szered elleni összecsapás után pozitív lett a koronavírustesztje. – Három napig lázas voltam, fájt mindenem, rosszul éreztem magam. A gyógyulás után fokozatosan tértem vissza, de sajnos még mindig érzem a betegség utóhatását. Szombaton Nagyszombatban a második félidőben tűrhetően éreztem magam, kedden azonban nem tudtam jól lélegezni, fájt a tüdőm. Köhögök, orvosi vizsgálatok várnak rám.”

„Amíg a Liptószentmiklós ellen a pályán voltam, jól éreztem magam. Magabiztos volt a csapat, kétgólos előnyt dolgoztunk ki. A fordulás után jöttek a további találatok. Örülök, hogy én indítottam el az akciót az első gólunk előtt, volt két veszélyes lövésem is. Bízom benne, hogy legközelebb már gólt is szerzek. Pénteken a Trencsén ellen mindent meg kell tennünk, hogy ott legyünk az európai kupaporondon” – fejezte be lapunknak Szánthó Regő.

2022.06.13 14:28:44

Légiósok PÓR KÁROLY

A brit drukkereket a tengerparton is elcsendesítették Szoboszlaiék. Bodnár Gergő hamarosan profi szerződést köthet a PUFC-cal.

2022.05.01 21:31:44

Légiósok BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Szükség van a csillagok kedvező együttállására is.