DAC: Kellemetlen a koronavírus utóhatása – Szánthó Regő

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2022.05.25. 10:16
null
Szánthó Regő egy félidőt bírt kedden a DAC-ban (Fotó: Lelkes Ernő)
A Dunaszerdahely a Liptószentmiklós 4–2-es legyőzése után pénteken ki-ki meccset játszik a Trencsén ellen a labdarúgó Európa-konferencialiga selejtezőjében való indulásért. Szánthó Regő a keddi találkozón került vissza a DAC kezdőcsapatába, de csak egy félidőt töltött a pályán.

„Én kértem acserét, mert nem tudtam rendesen lélegezni – mondta aNemzeti Sportnak ameccs után a21 éves dunaszerdahelyi játékos, akinek áprilisban, a Szered elleni összecsapás után pozitív lett a koronavírustesztje. – Három napig lázas voltam, fájt mindenem, rosszul éreztem magam. Agyógyulás után fokozatosan tértem vissza, de sajnos még mindig érzem abetegség utóhatását. Szombaton Nagyszombatban amásodik félidőben tűrhetően éreztem magam, kedden azonban nem tudtam jól lélegezni, fájt atüdőm. Köhögök, orvosi vizsgálatok várnak rám.”

„Amíg aLiptószentmiklós ellen a pályán voltam, jól éreztem magam. Magabiztos volt acsapat, kétgólos előnyt dolgoztunk ki. Afordulás után jöttek atovábbi találatok. Örülök, hogy én indítottam el az akciót az első gólunk előtt, volt két veszélyes lövésem is. Bízom benne, hogy legközelebb már gólt is szerzek. Pénteken aTrencsén ellen mindent meg kell tennünk, hogy ott legyünk az európai kupaporondon” – fejezte be lapunknak Szánthó Regő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik