Bodor: „Kicsit már sok volt a Rodából”

Vágólapra másolva!
2011.01.07. 10:46
null
Bodor Boldizsár (jobbra) nem zárkózik el a klubváltástól, de meg kell gondolnia, mit tesz (Fotó: Action Images)
Török lapértesülések szerint az első osztályú labdarúgó-bajnokság utolsó előtti helyezettje, a Bucaspor érdeklődik a holland Rodában játszó Bodor Boldizsár iránt. A válogatott labdarúgó a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, még csak nem is hallott az izmiri együttesről.

„Hogy milyen csapat? Bucaspor? Bevallom őszintén, még csak nem is hallottam erről az együttesről. Egyébként sem tudok semmilyen megkereséséről, és elég valószínű, hogy a Rodában fejezem be a szezont, hiszen fél évvel a szerződésem lejárta előtt kicsi az esély arra, hogy bárki is kivásároljon. Bár egy török vagy akár orosz pénzes klub nyilván megtehetné ezt” – kommentálta a hírt a védőként és középpályásként egyaránt bevethető labdarúgó.

Bodor ugyanakkor azt elismerte, nyitott minden lehetőségre, hiszen tisztában van vele, pályafutása szempontjából sem mindegy, milyen döntéseket hoz ebben az esztendőben.

„Hogy őszinte legyek, kicsit már sok volt a Rodából. Nem a csapattal, edzővel vagy bármi konkrétummal van bajom, hanem azt érzem, hogy jól jöhet egy környezetváltozás. Tudom, hogy képes lennék ennél többre is, és igyekszem tenni azért a közeljövőben, hogy ezt be is bizonyíthassam.”

Bodor az őszi szezon során többször is sérüléssel bajlódott, ennek ellenére rendszeresen lehetőséget kapott a csapatban, igaz, sokszor csak csereként.

„Most arra koncentrálok, hogy jól sikerüljön a felkészülés, ebben az esetben nem lehet gond a csapatba kerüléssel, reális esély van rá. Persze azért komolyan kell venni az edzéseket, itt is van egy-két srác, akit azért le kell futni” – mondta Bodor, akinek együttese remekül áll az Eredivisie táblázatán, jelenleg az 5. helyet foglalja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik