Nemzetisport.hu 2010.05.14 09:00 Frissítve: 2014.11.16 02:39

Az AS Roma is érdeklődik Gera Zoltán iránt

Bár a Fulham vereséget szenvedett az Atlético Madridtól az Európa-liga döntőjében, Gera Zoltán csapata egyik legjobbja volt a mérkőzésen, és angol sajtóértesülések szerint több együttes mellett az olasz AS Roma érdeklődését is felkeltette.

Gera Zoltán szárnyalására Rómában is felfigyeltek (Fotó: Reuters)
Gera Zoltán szárnyalására Rómában is felfigyeltek (Fotó: Reuters)

Roy Hodgson, a Fulham sikertrénere ugyan kijelentette, hogy a következő szezonban is marad a londoni klubnál, még nem lehetnek teljesen nyugodtak a szurkolók. A Telegraph ugyanis már azt fejtegeti, hogy az angol csapatnak nehéz dolga lesz, ha meg akarja tartani legjobb játékosait. Gera Zoltán jövőjével kapcsolatban például megjegyzi, több érdeklődő mellett állítólag az olasz Roma is figyeli.

A magyar légiós nagyszerűen teljesített a szezonban: a Premier League-ben 27 mérkőzésen kétszer, az Európa-ligában a selejtezőkkel együtt 18 találkozón hatszor volt eredményes. Ezenkívül négyszer az FA-kupában (egy gól) és egyszer a Ligakupában (egy gól) is pályára lépett. A válogatott szereplést tavaly lemondó támadó összesen 50 meccsen szerepelt a szezonban és ezeken tíz alkalommal volt eredményes.

A Roma jelenleg a második helyen áll az olasz élvonalban, de még a bajnoki címre is van esélye. Az biztos, hogy a „farkasok" a következő szezonban a Bajnokok Ligájában indulhatnak, így elképzelhető, hogy Gera az Európa-liga után a legrangosabb kontinentális kupasorozatban is megmutathatja magát.

2022.11.13 14:46:31

Légiósok nemzetisport.hu

Utolsó idei bajnokijukon az eszékiek a várakozásoknak megfelelően hozták a kötelező győzelmet.

2022.11.05 16:51:51

Légiósok nemzetisport.hu

Az eszékiek helyzetig is alig jutottak el a Hajduk otthonában, amely Lovrencsics Gergő nélkül győzött 3–1-re.

2022.10.09 23:55:11

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL.Felötlik bennem, mi lenne, ha a játékból az ellenfél durvasága miatt hosszú távra kieső futballisták, ha már a büntetőjogot kénytelenek mellőzni, polgári pert indítanának. A Ptk. 339.§-a alapján, hiszen alapesetben, »aki másnak jogellenesen kárt okoz, köteles azt megtéríteni«.

2022.10.08 21:38:35

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Megtette, amire csak azok képesek, akik bíznak magukban.