Patinás angol klub tett ajánlatot Stylesért – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.23. 12:23
A Sunderland lehet Styles pályafutásának következő állomása (Fotó: Getty Images)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Sunderland AFC tett ajánlatot a harmadik vonalban vitézkedő Barnsley FC magyar válogatott középpályásáért, Callum Stylesért – írja X-oldalán a brit Sky Sports regionális tudósítója, Keith Downie.

A hatszoros angol bajnok, kétszeres kupagyőztes klub az említett forrás szerint kölcsönszerződés keretében szerezné meg a 23 éves labdarúgó játékjogát, de a szerződésbe bekerülne egy végleges vásárlási opció is, így Styles a jelenlegi idény vége után is maradna a Sunderland kötelékében. A klub megtette az első lépést – írja Downie –, de a megegyezéstől még messze állnak a felek. 

Arról már korábban írtunk, hogy Callum Styles szerződésében – a brit sajtó szerint – kétmillió fontos kivásárlási ár szerepel. A 23 éves labdarúgót nem először boronálják össze az angol másodosztály csapataival, legutóbb a két birminghami klub, a Birmingham City és a West Bromwich Albion érdeklődéséről lehetett hallani.  

A Sunderland jelenleg 40 ponttal a 10. helyen áll a 24 csapatos Championshipben, hátránya három pont a már rájátszást érő 6. helyen tanyázó Coventry Cityhez képest.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik