Videó: Gazdag Dániel betalált, de a góljánál megsérült a térde

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.09.04. 07:44
Gazdag Dániel betalált, csapata, a Philadelphia Union odahaza 4–1-re nyert az első félidőben emberhátrányba kerülő New York Red Bulls ellen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján.

A vendégek szerezték meg a vezetést, de a Philadelphia Union a 29. percben egyenlített. Aztán még a szünet előtt megfogyatkozott New York Red Bulls. A második félidőben háromszor is betalált a hazai gárda, a magyar válogatott játékosa, Gazdag Dániel – aki kezdőként lépett pályára – a 76. percben alakította ki a 4–1-es végeredményt. Légiósunk sajnos megsérült a góljánál, ezért utána le kellett cserélni. A jobb térdét fájlalta...

Kérdés, hogy sérülése befolyásolhatja-e szereplését a szerbek és a csehek elleni válogatott mérkőzéseken, ugyanis Marco Rossi keretének a tagja. Szerbiában az Európa-bajnokság selejtezőjében szeptember 7-én lépünk pályára, míg Csehországgal 10-én játszunk felkészülési mérkőzést a Puskás Arénában.


A Philadelphia Twitter-oldala kiemeli, hogy 37 góljával Gazdag a klub történetének második legtöbb gólt jegyző játékosa az MLS-ben – már az előző héten feljött a második helyre, de akkor még a 36 gólos C. J. Saponggal holtversenyben volt 2. az örökranglistán. A klub történetének legeredményesebb játékosaa már visszavonult francia Sébastien Le Toux, 50 góllal.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik