Légiósok: Gróf Dávid marad a Levadiakoszban

Vágólapra másolva!
2023.07.13. 10:39
null
Gróf Dávid célja, hogy visszajusson a Levadiakosszal a görög élvonalba (Fotó: Imago Images)
Bár a Paks szerette volna megszerezni Gróf Dávid játékjogát, a 34 éves kapus a görög második ligába kieső Levadia­kosznál marad.

Eldőlt, nem vált Gróf Dávid, a Levadiakoszban marad. Mint ismert, szerződtette volna a Paksi FC, de a két klub nem egyezett meg egymással.

„A Paks valóban élénken érdeklődött, akadtak megkeresések a görög és a ciprusi első osztályból is, de a Levadia­kosz nem engedett el sehova  – mondta lapunknak a 34 éves Gróf Dávid, aki januárban a Debreceni VSC-től került a görög klubhoz. –  A családdal jól érezzük magunkat Görögországban, de sajnos nem sikerült benn maradnunk az első osztályban, viszont az mindenképpen jó jel, hogy a Levadiakosz próbálja megerősíteni a keretét, eddig két-két görög és spanyol futballista érkezett, ráadásul új a vezetőedzőnk is. A felkészülés július 24-én kezdődik, de két nappal korábban már munkára jelentkezünk, hiszen különböző felméréseken kell részt vennünk. Hogy mit a hoz a jövő, nem tudni, egyelőre az a legfontosabb, hogy kipihenjem magam, majd újult erővel belevágok a munkába: nem is lehet más a cél, fel kell jutnunk a Levadiakosszal!”

A korábban a Honvédban, a Ferencvárosban és a Debrecenben is futballozó játékos szerződése még egy évig érvényes a Levadiakosznál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik