Fener: Szalai csereként játszott – átigazolását az elnöknek kell jóváhagynia

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.07.09. 21:02
null
Szalai Attila is elutazott a Fenerbahce oroszországi edzőtáborába (Fotó: <a href="https://www.facebook.com/Fenerbahce" target="_blank">facebook.com/Fenerbahce</a>)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Szalai Attila klubrekordot jelentő összegért szerződhet az Union Berlinhez, de vasárnap csereként még játszott a Török Kupa-győztes Fenerbahce Zenit elleni edzőmeccsén.

 

Mint megírtuk, az Union Berlin és a Fenerbahce tárgyaló delegációja megegyezett Szalai Attila átigazolásáról, és a német Kicker is azt írta, hogy a magyar válogatott védő klubrekordot jelentő, 14 millió euróért szerződhet a német fővárosba, ám a legfrissebb információink szerint az isztambuliak elnökének, Ali Kocnak még jóvá kell hagynia a két klub közötti megállapodást.

Amíg ez nem történik meg, Szalai továbbra is a Fener első csapatával készül – vasárnap csereként pályára is lépett az oroszországi Szentpéterváron, a török gárda Zenit elleni edzőmeccsén. A gól nélküli döntetlenre végződő találkozón a 71. percben állt be csereként Nazim Sangaré helyére. A meccset a Pari Premier Cup keretében rendezték meg, s kilencven perc után 11-esek döntöttek – 4–3-ra a Zenit győzött (Szalai nem rúgott 11-est).

A Fener kispadján ez volt az első meccse az új vezetőedzőnek, Ismail Kartalnak, aki a csapattal kupát nyerő, de a nyáron Szaúd-Arábiába szerződő Jorge Jesust váltotta a kispadon. Érdekesség, hogy a törököknél kezdőként lépett pályára az utóbbi időben a török sajtóban a Ferencvárossal hírbe hozott csatár, Serdar Dursun is.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Zenit (orosz)–Fenerbahce (török) 0–0 – 11-esekkel 4–3
Fenerbahce: Szalai Attila a 71. percben állt be csereként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik