Légiósok: „Visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam”

PIETSCH TIBORPIETSCH TIBOR
Vágólapra másolva!
2017.01.09. 08:22
null
Feczesin Róbert visszautasíthatatlan ajánlatot kapott (Fotó: Szabó Miklós)
Mint arról beszámoltunk, Feczesin Róbert a dél-koreai labdarúgó-bajnokságban szereplő Csonnam Dragons játékosa lett. A Videotontól távozó támadó a Nemzeti Sportnak beszélt többek között az új lehetőségről és a fehérvári távozásról.

 

– Nehéz döntés volt?
– Rávághatnám, hogy igen, de ha jobban belegondolok, nem volt az – válaszolta a Nemzeti Sport érdeklődésére a dél-koreai Csonnam Dragons csapatához szerződő Feczesin Róbert. – Hogy őszinte legyek, olyan ajánlatot kaptam Dél-Koreából, amelyet nem tudtam visszautasítani. A döntésemben az is szerepet játszott, hogy bár az ősszel jól ment a játék, a Videoton vezetői menet közben nem szóltak, hogy üljünk le, beszéljünk a nyáron lejáró szerződésem meghosszabbításáról.

– A klub által kiadott közleményben az áll, hogy a szezon végén jelezték tárgyalási szándékukat.
– Ez valóban így történt. Csakhogy a dél-koreai megkeresés addigra befutott, és arra jutottam, hogy ha a két klub megegyezik, belevágok az ázsiai kalandba.

– Sajgó szívvel?
– Szép két és fél évet töltöttem Székesfehérváron – is. Az első idényemben bajnok lettem, míg a Magyar Kupában döntőt játszottam, az előző bajnokság végén pedig ezüstérmet vehettem át. A búcsú most azért is fájó, mert a csapat az első helyről várja a tavaszt, miközben én – holtversenyben – vezetem a góllövőlistát. Motivált, hogy gólkirály legyek, ez a cím ugyanis még hiányzik a gyűjteményemből.

– Talán Dél-Koreában teljessé válik a kollekciója.
– Legyen így! Nyilván az a legfontosabb, hogy a Dragons hasznára legyek – egy támadó elsősorban gólokkal segítheti csapatát. A fejemben azért ott motoszkál, hogy jó lenne odakint ott folytatni, ahol itthon abbahagytam.

ARRÓL, HOGY FECZESIN RÓBERTNEK MIKOR KELL ELŐSZÖR EDZÉSRE JELENTKEZNI ÚJ CSAPATÁNÁL, HOGYAN KÖSZÖNT EL A FEHÉRVÁRI TÁRSAKTÓL ÉS MIT GONDOL A VIDEOTON ESETLEGES BAJNOKI CÍMÉRŐL, A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN OLVASHAT.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik