Légiósok: Nagy kár érte – Lang edzője és csapattársa értékelt

Vágólapra másolva!
2016.09.21. 06:45
Lang Ádám kedd este a PSG ellen mutatkozott be a Ligue 1-ben szereplő Dijonban, és sajnos a 15. percben megpattant rajta egy keresztbe adott labda, amely a saját kapujában kötött ki. A 3–0-ra elvesztett meccs után értékelt a csapat edzője és kapusa.

„Természetesen csalódott vagyok, mert annak ellenére, hogy nyilvánvalóan más kategória a PSG, még Párizsba is riválisként érkezünk. Felkészültünk a legrosszabbra, de a remény mindig megvan arra, hogy ha jó napot fogunk ki és a kapusunknak minden sikerül, csodát tehetünk. Ám a mai PSG-ben nem volt jele gyengeségnek" – idézte a klub honlapja Olivier Dall'Oglio vezetőedzőt, aki egyik játékosát sem emelte ki értékelésében, így Lang Ádám öngóljáról sem beszélt.Olivier Dall'Oglio vezetőedzőt, aki egyik játékosát sem emelte ki értékelésében, így Lang Ádám öngóljáról sem beszélt.

„Támadásban nem voltunk elég határozottak, ami nem csak ezen az estén érződött. Tanulni jöttünk, és a srácok megtanulhatták, milyen a következő szint. A világ legjobbjaival találkoztak, és testközelből láthatták, mi választja el őket az elittől. Örülök, hogy hátrányban is bátran játszottunk, és kellő tapasztalatot szereztünk a folytatásra" – tette hozzá az 52 éves francia szakember.

Baptiste Reynet kapus konkrétabban is szólt a mérkőzés momentumairól, de nem varrta a magyar védő nyakába a kapott gólt.

„Nem futballoztunk rosszul, de ezen a szinten apróságok dönthetnek, és sajnos buta gólokat kaptunk – mondta a 25 éves labdarúgó. – Az első gólnál szerencséje volt a PSG-nek. Ez azért is fájó, mert nincs szüksége szerencsére a legyőzésünkhöz, ez csak megkönnyítette a feladatát. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de akkor is nagy kár érte. A hétvégén a Rennes-nel játszunk, az sokkal fontosabb meccs lesz."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik