Sion: szenegáli csatár sorsán múlhat Mervó visszatérése

Vágólapra másolva!
2016.05.14. 09:35
Mervó Bence, magyar korosztályos válogatott csatár jelenleg a svájci Sion játékosaként kölcsönben a lengyel élvonalbeli Slask Wroclawban szerepel, ám lengyel lapértesülések szerint a szezon végén visszatérhet Svájcba.

Mervó Bence teljesítményére az utóbbi időben nem lehet panasz a Slask Wroclawban, hiszen a magyar csatár eddigi kilenc lengyel bajnokiján négy gólt szerzett és egy gólpasszt jegyzett. Nem csoda, hogy a nyári átigazolási időszak előtt egyre több csapatnál kerül szóba a 21 éves játékos neve. Mint beszámoltunk róla, Mervó iránt a szintén lengyel első osztályú Cracovia is érdeklődik. Mint beszámoltunk róla, Mervó iránt a szintén lengyel első osztályú Cracovia is érdeklődik.

Ennek ellenére a Gazeta Wroclawska és a transfering.pl információi szerint Mervó Bencét hiába szeretné megtartani a Slask Wroclaw, a végső döntés a Sion kezében van. A visszatérés elsősorban nem a pénzen múlik, hanem azon, hogy a magyar csatárnak milyen szerepet szánnak a következő szezonban a svájci együttesnél.

A lengyel média szerint Mervó visszarendelését többek között az is elősegíthetné, ha a Premier League-csapatok által megkeresett Pape Moussa Konaté, a Sion szenegáli csatára a nyáron távozna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik