Ciprus: Leandro megsérült, Alves és Schembri csere volt

Vágólapra másolva!
2012.10.08. 13:15
A ciprusi Omonia korábbi magyar válogatott játékosát, Leandrót a hétvégén már a 20. percben le kellett cserélni sérülés miatt az APOEL elleni, gól nélküli döntetlennel végződő rangadón.

Az Omoniában játszó Leandrót tegnap a 20. percben a portugál Magarca váltotta az APOEL elleni rangadón. A korábbi magyar válogatott futballista a hírek szerint húzódást szenvedett és csak a következő napok orvosi vizsgálatai döntik majd el, tudja-e vállalni a játékot a következő fordulóban, amikor újabb rangadó vár a csapatra a listavezető Anorthoszisz otthonában.

Leandro szerencséje, hogy a következő bajnokit – a közelgő válogatott meccsek miatt – csak október 21-én játssza a csapata, így lesz ideje a gyógyulásra.

A tegnapi Omonia–APOEL mérkőzésen a korábbi Videoton-csatár, André Alves csereként kapott lehetőséget a 80. percben a hazaiaknál, csakúgy, mint a volt ferencvárosi André Schembri, akit a 60. percben küldött pályára Toni Savevski vezetőedző, de egyikük sem volt eredményes, 0–0-s döntetlennel végződött a találkozó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik