Hollandia: Dzsudzsák szerint Hiddink vagy Mourinho kell az Anzsinak

Vágólapra másolva!
2011.11.09. 14:20
Dzsudzsák Balázs abban reménykedik, hogy Guus Hiddink vagy José Mourinho lesz az edzője az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskalánál – írja a holland Voetbal International a magyar labdarúgóval készített beszélgetését összegezve.

„A PSV-nél mindenki Hiddinkről beszél, de ismerek néhány embert Oroszországban és Törökországban, aki szintén – idézi a VI honlapja a Hollandiában továbbra is nagy népszerűségnek örvendő korábbi eindhoveni légióst. – Ő éppen úgy különleges tudás birtokosa, mint José Mourinho. Kettejük közül lenne szükségünk az egyikre, mivel értenek ahhoz is, hogyan kell felépíteni egy futballklubot."

A dagesztáni csapatnál jelenleg ideiglenes megbízással Roberto Carlos az edző, de a téli szünetben „igazi" szakvezetőt neveznek ki – Dzsudzsák szerint biztosan nem akárkit.

„Jobb nem meglepődni semmin, hiszen ha az elnökünk igazán akar valakit, akkor bármi megtörténhet – folytatta a magyar játékos. – Ma kevesen mernének olyasmit állítani, hogy José Mourinho lesz a vezetőedzőnk, de ki tudja, ha egyszer Bajnokok Ligáját nyer a Real Madriddal, megtörténhet, hogy jön. Ez érvényes Cristiano Ronaldóra is."

A VI szóba hozta azt is, hogy Dzsudzsákot a magyar szurkolók egy része kritizálta klubválasztásáért, sőt egy egyetemi előadásában Justin Sanders, a PSV igazgatója is furcsán értekezett az olyan stratégiával dolgozó klubtulajdonosokról, mint akik az Anzsit működtetik.

„Még hivatalosan be sem jelentették az eladásomat, de a PSV már elköltötte az értem kifizetett pénzt – mondta erre Dzsudzsák. – Úgyhogy az eindhoveni vezetőknek inkább boldognak kellene lenniük, hogy olyan klubtulajdonossal találkoztak, aki hozzásegítette őket tizennégy millióhoz. Mert a pénz elfogadása nem okozott számukra problémát."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik