nemzetisport.hu 2019.01.15 10:31 Frissítve: 2019.01.15 10:49

NB II: valóban Kaposvárra igazolt a Vasas támadója – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben harmadik helyen telelő Kaposvári Rákóczi bejelentette Ádám Martin érkezését.

 

Mint ismert, a 24 esztendős támadó – aki az ősszel 17 tétmérkőzésen összesen négy gólt szerzett nevelőegyesülete, a Vasas színeiben – hétfőn felbontotta szerződését Angyalföldön.

Az NSO információja pedig igaznak bizonyult: Ádám Martin a Kaposvári Rákócziban folytatja karrierjét.

A szegedi születésű futballista két és fél évre szóló megállapodást kötött új klubjával – számolt be róla a Kaposvár hivatalos honlapján.

„Mindenképp váltani szerettem volna, és a Kaposvár elsőre is szimpatikus csapatnak tűnt – idézi Ádám Martint a Rákóczi honlapja. A Vasassal játszottam a Rákóczi ellen, jó és szerényen futballozó együttesnek tűnt, amelynél megkövetelik a munkát, és azt, hogy a játékosok mindent megtegyenek a pályán a sikerért. Ez a felfogás kedvező számomra, hiszen olyan játékos vagyok, aki mindig 150 százalékot nyújt. Emellett Waltner Róbert személye is meghatározó volt. Többször beszéltem vele az elmúlt napokban és éreztem, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy ide igazoljak. Szeretnék beilleszkedni a csapatba, remélem, ez nem tart majd hosszú ideig, valamint szeretnék gólokkal hozzájárulni ahhoz, hogy a Kaposvár minél előrébb végezzen!”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRNÁL
Érkezők: Ádám Martin (Vasas, szabadon igazolható), Borbély Ákos, Orsós Tamás Gábor, Tratnyek Dániel (mindannyian BFLA U19)
Távozók: Andorka Péter (szabadon igazolható), Csiszer Balázs (FK Csíkszereda – Románia, kölcsönből vissza, onnan Budafok?), Kollega Krisztián (szabadon igazolható) 


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL

Érkezők: Rétyi Róbert (Vasas Kubala Akadémia)
Távozók: Ádám Martin (Kaposvár, szabadon igazolható), Kovács Zoltán (ZTE FC – kölcsönből vissza, onnan Budafok kölcsönbe)
 

2021.01.13 22:24:46

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Vajon egy tíz-húsz éve megszűnt csapat emlékét őrző, faluvégi enyészetnek átadott futballpálya továbbra is „szent térnek” számít-e, vagy már lehet rá hordani trágyát, bontott téglát, tört betoncsövet?

2021.01.02 08:27:03

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER (szöveg), ÁRVAI KÁROLY (fotók)

Megszűnt csapatok legendái Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, a fehérgyarmati járásból.

2020.12.17 13:01:53

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT, PÓSFAI GYULA

A koronavírus-járvány közrejátszott több csapat helyezésében • Elfogadhatóan teljesített a Szentlőrinc, gyengén a DEAC.

2020.12.14 11:01:04

Labdarúgó NB II KVANDUK BENCE

Egy pontot tudott otthon tartani az őszi szezon utolsó meccsén a Pécs, de így is a második helyre lépett.