NB II: újabb két játékos távozott Békéscsabáról

Vágólapra másolva!
2022.06.24. 14:15
null
Gránicz Patrik nem Békéscsabán folytatja (Fotó: Imre György/Békés Megyei Hírlap)
Pantovics Nikola után Király Patrik és Gránicz Patrik is távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba 1912 Előre SE-től – számolt be róla a klub honlapja.



Csütörtökön délután elkezdte a felkészülést a Békéscsaba is az NB II július végén kezdődő új idényére. A stábértekezletet és az eligazítást követően súly- és állapotfelmérés következett, majd tesztekkel és átmozgató edzéssel folytatódott a program. A csapat egyelőre 30 fős bő keretből áll, ami menet közben majd alakul. Az is biztossá vált a menetrendben, hogy 2022. július 4–9. között a mátraházi edzőtáborba utazik az együttes és több felkészülési meccset játszik.

A csapattól Pantovics Nikola után távozott Király Patrik és Gránicz Patrik is – a 29 éves Király két részletben összesen 7 és fél évet töltött a klubnál, míg a 27 esztendős Gránicz szintén két részletben 5 és fél évet játszott Békéscsabán.

További hír még, hogy Farkas Márk szerződést hosszabbított, Fazekas Lórántot pedig végleg megszerezte a klub a Budapest Honvédtól.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Fazekas Lóránt (Bp. Honvéd – kölcsön után végleg)
Távozók: Farkas Botond (Vasas – kölcsönből vissza), Gránicz Patrik (?), Király Patrik (?), Pantovics Nikola (szerb-magyar, Nyíregyháza), Tóth Péter (Budapest Honvéd – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik