NB II: szorosabb kapcsolat, Barcikán folytatja a DVTK támadója

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.01.21. 06:56
null
Korbély Kristóf (balra) tavasszal minden erejével a Kazincbarcikára koncentrálhat (Fotó: Vajda János/Észak-Magyarország)
A 20 éves DVTK-játékos, Korbély Kristóf a tavaszi szezonban a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika együttesében futballozik kölcsönben – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 20 évesKorbély Kristóf 2020 februárjától kezdve – a barcikaiak DVTK-val kötött kooperációs szerződése értelmében – többször pályára lépett a Kazincbarcika NB II-es csapatában. Tavasszal négy alkalommal, majd az őszi szezonban tizenkétszer játszott úgy, hogy eközben a DVTK NB I-es és NB III-as csapatában is lehetőséget kapott.

A Barcikával azonban most szorosabbá vált a kapcsolata, hiszen szerdán fél éves kölcsönszerződést írt alá a másodosztályú borsodi klubbal, így Pacsi Bálint vezetőedző már minden mérkőzésen számíthat a játékosra.

A támadó legemlékezetesebb diósgyőri mérkőzése egyébként a 2018–2019-es bajnokságra tehető, amikor az Újpest elleni mérkőzésen a 82. percben gólt szerzett, ezzel biztosította a Diósgyőr bennmaradását az NB I-ben.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Korbély Kristóf (DVTK – kölcsönbe), Tóth-Gábor Kristóf (Budapest Honvéd – kölcsönbe)
Távozók: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik