NB II: „A bennmaradáshoz a mérkőzések felét meg kellene nyerni”

Vágólapra másolva!
2017.02.07. 17:26
A Ferencváros utánpótlásában is nevelkedő kapus, Prokop Rostislav már biztosan az NB II-es SZEOL labdarúgócsapatában folytatja pályafutását, eközben a szegediek négy játékostól, Fülöp Tibortól, Németh Lászlótól, Schrammel Ádámtól és Dongó Dénestől elköszöntek. Halkó Pál, a klub ügyvezetője pedig azt is elmondta, hogy a bennmaradáshoz a mérkőzések felét meg kellene nyerni.

A 20 esztendős felvidéki származású kapus, Prokop Rostislav a Ferencváros utánpótlásában is nevelkedett, az édesapja pedig a szlovák élvonalban Dunaszerdahelyen és Görögországban is futballozott. A játékos már biztosan a SZEOL-ban folytatja pályafutását.

A SZEOL-tól eközben távozott Fülöp Tibor, Németh László, Schrammel Ádám és Dongó Dénes. Továbbra is próbajátékon szerepel a klubnál a Budaörstől érkező 24 éves belső védő, Gál Szabolcs, a 24 esztendős, szintén korábbi budaörsi középpályás, Ferkó Ádám, a 25 éves egykori soroksári támadó, Mihály Dávid és a Honvéd akadémiájáról érkező 19 éves belső védő, Fehér Imre.

A kötelezően szerepeltetendő fiatalokra megvannak a jelöltek a SZEOL-nál, hiszen Ikonomu Konstantinos, Mendebaba Sasa, Harsányi István, Lévai Norbert és Prokop Rostislav egyaránt U21-es korú, illetve az U19-es együttesből a felnőttcsapat felkészülésén vett részt Rádi Martin, Siska Richárd, Kiss Roland és Göncző László.

„Más rendszerben, egy kicsivel bátrabban futballozik majd az együttes tavasszal Zoran Kuntics irányításával – mondta a delmagyar.hu-nak Halkó Pál, a SZEOL SC ügyvezetője. – A hangulat továbbra is kiváló, az edző is jó véleménnyel van a csapatszellemről. Többen is számolgattunk, és közösen megállapítottuk, hogy huszonnyolc pont elég lehet a bennmaradáshoz. Ehhez a mérkőzések felét meg kellene nyerni… Az első három fordulóban két közvetlen riválissal, a Cegléddel és a Budaörssel is idegenben játszunk, közte jön majd a Balmazújváros. A jó rajt sokat jelentene.”

A SZEOL SC szerdán 14.30-kor az NB I-es Vasas vendége lesz felkészülési mérkőzésen, majd Tiszakécske felé veszi az irányt, ahol a szombat délelőtti edzésig egy rövidebb összetartó edzőtáborozáson vesz részt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEOL SC-NÉL
Érkezők:
Prokop Rostislav (szlovák-magyar, szabadon igazolhatóként, legutóbb Szlovákia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Fehér Imre (Honvéd MFA), Ferkó Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Budaörs), Gál Szabolcs (szabadon igazolható, legutóbb Budaörs), Mihály Dávid (szabadon igazolható, legutóbb Soroksár)
Távozók: Dongó Dénes (szabadon igazolható), Fülöp Tibor (Méhkerék), Németh László (érdeklődnek iránta: ZTE FC), Schrammel Ádám (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik