NB II: kezdőcsapatnyi játékos hosszabbított Budaörsön

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.05.28. 12:26
null
Többek között Zsidai László is szerződést hosszabbított a Budaörssel (Fotó: Pusztai Sándor/Kelet-Magyarország)
Sikerül egyben tartania a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsi SC klubvezetőségének a csapat gerincét, hiszen nem kevesebb mint 11 játékos írt alá új szerződést – számolt be róla a Pest megyeiek honlapja.


Továbbra is a klub kötelékében marad a csapat kapusa, egyben kapusedzője, Szabó Balázs. A 29 éves játékos-edző 2019 nyarán érkezett Budaörsre. Ebben az idényben tíz bajnokin és két kupameccsen védett, emellett a két fiatal poszttárs, Kovács Péter, valamint Tóth Gábor felkészítése is az ő feladata.

Akár a Menyhárt Attila, Kékesi Alexander, Gyurácz András, Fényes Szabolcs, Pintér Dominik védőötös is összeállhat a következő szezonban, hiszen mind az öten aláírták új megállapodásukat.

A csapat egyik legrutinosabb tagja, Zsidai László is marad, hiszen új szerződést szignózott – a középpályás 25 bajnokin jutott szóhoz a nemrég véget ért idényben.

Molnár Csaba személyében egy másik kulcsember folytatása is biztos, a szintén a középpályán bevethető futballista 35 bajnokin szerepelt, valamennyiszer kezdőként.

Hasonló mutatókkal büszkélkedhet Petneházi Márk, aki 36 bajnokin segítette legutóbb az együttest, tehát szintúgy alapember volt, és tervei szerint az új idényben is az lesz.

Horváth Emilt sokáig sérülések hátráltatták, ám a tavasz végére rendbe jött, így vele is új megállapodást kötött a klub.

A „hosszabbítók csapatának” tagja a gólerős Horváth Roland is, akit az idény második felében sérülések gyötörtek, ám 24 bajnokin így is hatszor volt eredményes.

Az NB II-ben a 6. helyen végző Budaörsi SC a következő kiírást a tervek szerint már felújított otthonában, Budaörsön kezdi el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik