NB II: itt az újabb igazolás – Gera Dániel a DVTK játékosa

(S. D.)(S. D.)
Vágólapra másolva!
2022.08.31. 12:53
null
Gera legalább két évre tervez új klubjával (fotó: dvtk.eu)
A DVTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Gera Dánielt. A 27 éves játékos a Ferencvárossal nyert bajnoki címet még 2021-ben, most a diósgyőriekkel harcolná ki az élvonalba kerülést. 



„Jó érzésekkel érkeztem Diósgyőrbe, nagyon várom már az első edzést és az első mérkőzést. Több helyről kerestek, az élvonalból is érdeklődtek irántam, azonban el akartam hagyni a komfortzónám, mert úgy gondoltam, erre van szükségem a teljes megújuláshoz, és ezért fogadtam el a DVTK hívását” – idézi a dvtk.eu Gera Dánielt.

„A döntésemben fontos szerepet játszott a Kuznyecov Szergej által felvázolt projekt, ami egybevág az elképzeléseimmel. Ezek alapján minimum két évre tervezek Diósgyőrben. Az MTK-val már kétszer feljutottam az élvonalba, szeretném a DVTK-val is átélni ezt az élményt, jelenleg ez a legnagyobb motiváció számomra.”

Gera 2021-ben igazolt a Ferencvároshoz, amellyel bajnokságot nyert, de a legutóbbi idényben Felcsúton, a Puskás Akadémiában szerepelt kölcsönben. Most a diósgyőriekkel a feljutás lesz a célja.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők:Bényei Ágoston(DVSC),Bokros Szilárd(Puskás Akadémia – kölcsön után végleg),Csirmaz István(Puskás Akadémia),Farkas Dániel(szerbiai, Mezőkövesd),Holdampf Gergő(Szombathelyi Haladás),Lukács Dániel(Kecskemét),Makrai Gábor(Csákvár – kölcsönből vissza),Orosz Marcell(DEAC – kölcsönből vissza),Papp Marcell(Budafok),Radics Márton(Puskás Akadémia – kölcsönbe),Szőke Adrián(Heracles – Hollandia, szabadon igazolhatóként),Viczián Ádám(Vasas),Zsemlye Balázs(PMFC – kölcsönből vissza),Koman Vladimir(szabadon igazolható, legutóbb Chennaiyin FC – India), Gera Dániel (szabadon igazolható, legutóbb Puskás Akadémia, kölcsönben)
Távozók:Belényesi Csaba(Kecskeméti TE),Borsos Vilmos(Paks – kölcsönből vissza, onnan Dorog – kölcsönbe),Csatári Gergő(Kazincbarcika – kölcsönbe),Hornyák Marcell(Csákvár – kölcsönbe),Horváth Zoltán(Tiszakécske),Dejan Karan(szerb-magyar, visszavonult),Kispál Tamás(Eger – kölcsönbe),Kocsis Dominik(Bp. Honvéd – kölcsönből vissza),Lucas(brazil-magyar, Kisvárda – kölcsönből vissza),Makrai Gábor(Pécsi MFC),Molnár Gábor(Mezőkövesd),Németh Márió(Budafoki MTE),Orosz Donát(Eger – kölcsönbe),Orosz Marcell(DEAC – kölcsön után végleg),Polgár Kristóf(Gyirmót FC Győr),Rotem Keller(izraeli, Maccabi Netanya – Izrael, kölcsönből vissza),Tóth Borisz

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik