NB II: Hegedüs távozott, Nagy Sándor érkezett a Szparihoz

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.20. 21:02
null
Nagy Sándor Nyíregyházán folytatja (Fotó: Kovács Péter/Hajdú-Bihari Napló)
Nagy Sándor a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusban folytatja pályafutását, a november elején szerződtetett Hegedüs Lajos azonban távozott a szabolcsiaktól – számolt be róla a klub honlapja.

 

A korábban a magyar válogatott keretébe is meghívott, 33 esztendős Hegedüs Lajos november elején érkezett Nyíregyházára, és bár azóta 6 NB II-es bajnokin is pályára lépett, csak december végéig szólt a szerződése, melyet a klub nem hosszabbított meg.

Így Fejér Béla, Talián László mellé egy harmadik kapust is akart igazolni a szabolcsi klub, és Nagy Sándor személyében meg is találta azt. Ma mindenben megállapodott vele a Nyíregyháza Spartacus, és féléves szerződést kötött vele.

A 36 éves, 190 cm magas kapus nagy rutinnal büszkélkedhet, pályafutása során a Budapest Honvéddal bajnoki címet szerzett az NB I-ben, a Debrecennel pedig bronzérmes lett, a hajdúságiaknál az év játékosának is megválasztották. Legutóbb, a 2020–2021-es kiírásban ismét a Budapest Honvédban védett, de fél éve nem volt csapata.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Debreceni Zalán
(Haladás – kölcsönbe), Gengeliczki Gergő (Soroksár), Ignéczi Martin (MTK Budapest), Kovács Ádám (Békéscsaba), Nagy Sándor (szabadon igazolhatóként, legutóbb Budapest Honvéd)
Távozók: Galambos Ádám (Budaörs), Hegedüs Lajos (Szolnok?), Menczeles Iván (Jászberény)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik