NB II: a Haladás segíthet a Sopronnak, de a védő távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.17. 18:51
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetősége ma felvette a kapcsolatot a másodosztályú soproni labdarúgócsapat vezetőivel egy lehetséges együttműködés érdekében, így elképzelhető, hogy a következő szezonban a zöld-fehérek fiatal játékosai a soproniak színeiben szerepelnek – számolt be róla a haladas.hu.  

Mint arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB II-ben rajthoz álló Soproni VSE a héten megszerezte a szükséges önkormányzati hozzájárulást, így biztosítottá váltak a csapat másodosztályú szereplésének feltételei. Mint arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB II-ben rajthoz álló Soproni VSE a héten megszerezte a szükséges önkormányzati hozzájárulást, így biztosítottá váltak a csapat másodosztályú szereplésének feltételei.

További pozitív fejlemény a klub szempontjából, hogy az NB I-es Haladás vezetősége ma felvette a kapcsolatot a soproni csapat vezetőivel egy lehetséges együttműködés érdekében.

A szombathelyiek azt vizsgálják, hogy az NB III-ban szereplő második csapatuk helyett egy NB II-ben stabil helyen álló együttesben – a Soproni VSE-ben – szerepeltetik fiatal játékosakat, akik így megfelelő színvonalú felnőtt meccseken szerezhetnek rutint.

Mindamellett a soproniak kerete tovább szűkült, mert a Nemzeti Sport információi szerint a 25 esztendős jobbhátvéd, Fazakas Géza szerződést bontott a klubbal, így már kilenc főre nőtt a csapat nyári távozóinak száma.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ SVSE-GYSEV-NÉL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Keresztes Szilárd, Mészáros Márk, Sós Márk, Tóth Olivér (mindannyian Fertőszentmiklós)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Szabó Balázs (DVTK)
Távozók: Baranyai Norbert (MOTIM TE), Dénes Zsolt (?), Fazakas Géza (?), Fazekas Norbert (FC Deutschkreutz Ausztria), Eszlátyi István (Kisvárda), Horváth András (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Bobál Dávid (Bp. Honvéd), Kapacina Valér (Bp. Honvéd, onnan Soroksár), Szabó Balázs (DVTK)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik