NB II: a Fraditól érkezett fiatal középpályás a Kozármislenyhez

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.05. 06:44
null
Fotó: kozármislenyfc.hu
A 19 éves középpályás, Vogyicska Balázs a labdarúgó NB II-ben újonc Kozármisleny együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

 

Vogyicska Balázs a Ferencváros második csapatától érkezett a Kozármislenyhez.

Vogyicska Balázs – az NB I-ben is pályára lépő bátyjához, Bálinthoz hasonlóan – Mohácson kezdett futballozni, és 2010-ben került Kozármislenybe, ahol három évig szerepelt az utánpótlásban. Ezt követően a PMFC-be igazolt, majd 2015-ben egy évre visszatért Mislenybe. Ezt követően újra a PMFC-hez ment, a korosztályos válogatott keretébe is bekerült, aztán a Ferencváros akadémiájára igazolt.

Felnőttmérkőzésen az FTC II csapatában lépett pályára először, csereként egy Monor elleni, 4–0-ra megnyert mérkőzésen mutatkozott be az NB III-ban 2020 augusztusában. A legutóbbi idényben 15 NB III-as mérkőzésen lépett pályára.

Szintén a kozármislenyiekhez kapcsolódó hír, hogy Guth Ádám is kék-fehérben folytatja a következő idényben. A 19 éves hátvéd az MTK második csapatától érkezett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KOZÁRMISLENYNÉL
Érkezők: Bartha László (Kecskemét), Clinton Osei (MTK – kölcsönbe), Guth Ádám (MTK II),Kulcsár Kornél (Budafok), Vogyicska Balázs (FTC II)
Távozók: Kozics Barna (III. Kerület), Wittrédi Dávid (III. Kerületi TVE), Horvát Gábor (?), Kiszely Dominik (?), Loch Péter (?), Pacéka Norbert (?), Takács Martin (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik