NB II: a DVTK nézte ki a csákvári védőt, a Szparihoz igazol a középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.20. 21:03
A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár balhátvédjére, Galambos Ádámra az NB I-es DVTK vetett szemet, míg a középpályás Papp Máté biztosan távozik a Fejér megyeiektől – értesült a Nemzeti Sport Online.

A 26 éves balhátvéd, Galambos Ádám korábban a Paks, a Dunaújváros, a Szolnok és a Mosonmagyaróvár színeiben is szerepelt a másodosztályban, most próbajátékon győzheti meg a Diósgyőr szakmai stábját, hogy érdemes átigazolni.Galambos Ádám korábban a Paks, a Dunaújváros, a Szolnok és a Mosonmagyaróvár színeiben is szerepelt a másodosztályban, most próbajátékon győzheti meg a Diósgyőr szakmai stábját, hogy érdemes átigazolni.

A Csákvár 26 esztendős középpályása, Papp Máté azonban biztosan távozik a klubtól, mivel megegyezett a Nyíregyháza Spartacusszal, így a felkészülést már a szabolcsiaknál kezdi meg. Papp korábban futballozott Felcsúton, a Videotonban, Dunaújvárosban, Sopronban és Soroksáron is.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL*
Érkezők: Csató Martin (Dorog), Tányéros Ádám (Budaörs)
Távozók: Baracskai Roland (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Baranyai Ádám (Kisvárda), Csilus Ádám (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Csonka Bonifác (FK Miercurea Ciuc / Csíkszereda – Románia), Daróczi Zoltán (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza, onnan Vasas),Dulló Martin (?), Hermány Bence (Vasas ?), Molnár Csaba (Budaörs), Papp Máté (Nyíregyháza Spartacus), Simon Márk (Paks – kölcsönből vissza), Tóth Balázs (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik