Megyei foci: eszméletét vesztette, a mentő vitte el a DASE-játékost

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.28. 20:10
null
Nagy Nándor eszméletét vesztette a Hajdúsámson elleni mérkőzésen (Fotó: Kovács Péter/<a href="https://haon.hu/sport/helyi-sport/a-palyan-kellett-ujraeleszteni-a-dase-jatekosat-4381343/" target="_blank">haon.hu</a>)
A Hajdú-Bihar megyei I. osztályú bajnokság 7. fordulójában megrendezett DASE–Hajdúsámson mérkőzés elején drámai jelenetek játszódtak le: Nagy Nándort egy rosszul sikerült ollózás után az egyik hajdúsámsoni játékos fejbe rúgta, a hazaiak játékosa pedig eszméletlenül terült el a földön – számolt be róla a haon.hu.

 

A történtek után Kovács Miklós, a DASE edzője úgy nyilatkozott, hogy hála a gyors és szakszerű segítségnek sikerült segíteni Nagy Nándoron, akit végül mentővel szállítottak kórházba.

„Rögtön a mérkőzés elején egy traumatikus, drámai eset történt. Nagy Nándi földre került, eszméletlenül feküdt mindenféle életjel nélkül. Percekig küzdöttünk az életéért. Hála a szakszerű segítségnek, sikerrel jártunk. A később kiérkező mentősök távozása után újraindult a mérkőzés, ami egyaránt zavart meg játékosokat, stábtagokat és játékvezetőket is. Azt gondolom, hogy talán nem is volt sportszakmai értéke az első félidő fennmaradó részének. Talán ilyen esetekben a szabályzatot egyértelműsíteni kellene, hogy érdemes lenne-e lefújni a mérkőzést, hiszen amatőr sportról van szó, ahol az emberi egészség mindenekfelett áll” – idézi as haon.hu Kovács Miklóst.

A mérkőzést 1–4-ről 5–4-re fordítva a DASE nyerte meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik