Felkészülés: súlyosan megsérült a Haladás új igazolása, félbeszakadt a meccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.07.03. 11:17
null
Vanja Zvekanov súlyos sérülése miatt félbeszakadt a Szombathely edzőmeccse (Fotó: <a href="https://www.haladas.hu/" target="_blank">haladas.hu</a>)
Az 57. percben, 1–1-es állásnál félbeszakadt az NB II-es Szombathelyi Haladás és az osztrák Kapfenberg edzőmeccse, mert a vasiak nemrég igazolt szerb-magyar játékosa, Vanja Zvekanov egy fejpárbaj után olyan rosszul ért talajt, hogy eltört a bokája.

A Haladás második nyári edzőmérkőzését játszotta Ausztriában, ahol a másodosztály legutóbbi kiírásának 11. helyén végző KSV Kapfenberg ellen lépett pályára.

Németh Szabolcs együttese a 36. percben szerzett vezetést Borvető Áron góljával, de a második félidő elején egy szöglet utáni fejessel egyenlített a Kapfenberg.

Nem sokkal később, az 57. percben a hazaiak középső védője és a szombathelyiek közelmúltban szerződtetett szerb-magyar középpályása, Vanja Zvekanov ugrott fel fejelni, de a Haladás játékosa olyan rosszul ért talajt, hogy már akkor lehetett látni: nagy a baj.

„Zvekanov hangosan üvöltött és a bal bokáját fogta. A középpályáshoz mentőt hívtak, a személyzet infúziót adott és nagy fájdalmai miatt el is altatta a futballistát, majd kórházba szállította” – számolt be az esetről a szombathelyiek honlapja, kiemelve, a történtek annyira megviselték a mérkőzés résztvevőit, hogy a játékvezető félbeszakította a találkozót.

A Haladás honlapján az eset után egy nappal tudatta, hogy Zvekanov a legfrissebb vizsgálatok alapján külső bokatörést és szárkapocscsonttörést szenvedett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik