R. P. 2022.01.07 15:28 Frissítve: 2022.01.07 15:54

ZTE: Halmai Ádám is a kék-fehéreknél folytatja – hivatalos

A ZTE a hivatalos honlapján bejelentette Halmai Ádám szerződtetését. A 20 éves középpályás budaörsi évek után kölcsönben játszhat Zalaegerszegen.

 

Halmai Ádámmal elsősorban a második csapatnál számolnak (Fotó: ZTE)

 

Halmai Ádám korábban játszott a Vasasban, Illés-Akadémiánál, Mol Fehérvárban és Budaörsön kölcsönben.

A ZTE közleményében leírja, hogy Halmai az első csapattal edz, de a szakvezetőség főként a második csapatnál számol vele.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen ajánlatot kaptam – mondta Halmai. – Mint az utóbbi években láttam, nagyon sok fiatal játékosnak sikerült pályára lépnie az NB I-ben, úgy gondolom, nekem is nagy célom lehet, hogy az első osztályban be tudjak mutatkozni. Bízom benne, hogy minél több góllal, és gólpasszal tudom segíteni a csapatot!”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS ZALAEGERSZEGEN
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: Zsóri Dániel (Mol Fehérvár), Halmai Ádám (Mol Fehérvár)
Kölcsönből visszatérők:
Szalay Szabolcs (Tiszakécske)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók: Babati Benjamin (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Skribek Alen (Puskás Akadémia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

 

2022.01.18 23:32:13

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Józan belátás, végtelen türelem és tudatos közeledés segíthet megbirkózni a történelem súlyos örökségével, és legjobb hitünk ellenére sem lehetünk meggyőződve arról, hogy nemes futballszakmai törekvések átírhatják a sok évszázados társadalmi kódokat.

2022.01.17 21:22:16

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nálam ilyen Aschner Lipót. Jövő héten lesz 150 éve, hogy megszületett, ma hetven esztendeje hunyt el, ám mint a kiemelkedő személyiségek általában, nem csupán a kerek évfordulókon érdemeln(én)ek említést. A minőségre esküdött, ám a földön járt. »Amíg én állok az Újpest élén, addig sportbeli elhatározásokat sohasem fog nálunk anyagi szempont irányítani.«

2022.01.16 22:00:48

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Lehet, míg az Aranycsapat a modern futball origója, addig Deák Bamba a hőskor ideájának utolsó világszínvonalú példázója? Aki a diadal reményének eleven modellje volt Szentlőrincen és az Üllői úton, a közösség daliájaként, s a játék leginkább mámorító pillanatával, a góllal oly sokszor adott örömet, mint rajta kívül senki a világon ily rövid idő alatt.