Videoton: „Szeretnénk igazolni, de már egy másik szinten”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.03. 17:59
Burcsa Győző, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton klubigazgatója a fehérváriak honlapjának, a vidi.hu-nak elmondta, egy támadó még érkezhet a közeljövőben, de csak akkor, ha valóban minőségi javulást hoz.

„Meggyőződésem, hogy nem csak már befutott, nagy nevekkel lehet eredményt elérni. Vannak szorgalmas és tehetséges emberek, akik képesek erre, és Joan Carrillót ezek közé soroltam. Az eddigi eredmények alapján úgy tűnik, jó döntés volt a kinevezése. Az általunk meghatározott tervben, az első év végére az első három hely valamelyikének megszerzését, a nemzetközi szereplés kivívását céloztuk meg, a rendelkezésre álló anyagi forrásokkal is ennek megfelelően gazdálkodtunk. El kellett készítenünk egy szigorú házirendet, és egy olyan prémiumrendszert, amelyben a juttatások nagy része csak sorozatosan kivívott győzelmek esetén jár" – mondta a vidi.hu-nak Burcsa Győző, aki a Vidi fiataljairól is szót ejtett. a nemzetközi szereplés kivívását céloztuk meg, a rendelkezésre álló anyagi forrásokkal is ennek megfelelően gazdálkodtunk. El kellett készítenünk egy szigorú házirendet, és egy olyan prémiumrendszert, amelyben a juttatások nagy része csak sorozatosan kivívott győzelmek esetén jár" – mondta a vidi.hu-nak Burcsa Győző, aki a Vidi fiataljairól is szót ejtett.

„A fiatal, magyar tehetségek nagy értékeink. Személyesen is elbeszélgettem mindegyikükkel. Elmondtam az elvárásainkat velük szemben, ahogy azt is, milyen irányba kell fejlődniük, és úgy tűnik, nyitott fülekre találtam. A koncepciónk az, hogy ha a keretben van megfelelő játékszínvonalat képviselő magyar játékosunk, ő élvezzen elsőbbséget. Gyurcsón és Kovácson kívül Szolnoki és Kleinheisler is egyre jobb teljesítményt nyújt. Nem volt könnyű náluk elérni azt, hogy átlépjenek azon a holtponton, ahol elég sokáig álltak" – tette hozzá a Vidi klubigazgatója, aki elmondta, már csak egy igazán nagy nevű játékos szerződtetése jöhet szóba.

„A következő időszakban már csak olyan játékos érkezése jöhet szóba, aki minőségi javulást jelent, de ez egy távolabbi cél. Itt már elsősorban olyan labdarúgókra gondolok, akik már a nemzetközi színtéren is a csapat erősségei lehetnek. Hosszabb távon mindenképp szeretnénk még támadót igazolni, de már egy másik szinten. Egy magasabb szintű játékos komoly beruházás. Ott már csak olyan labdarúgó jöhet szóba, akit egyből játszatni tudunk" – mondta Burcsa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik