Vasas: Keneseivel nem számol az új edző – távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.15. 08:16
null
Keneseit tavasszal már nem láthatják az angyalföldi drukkerek a Vasas szerelésében, így valószínűleg a Honvéd elleni decemberi meccsen szerezte utolsó NB I-es gólját (Fotó: Meder István, archív)
Korábban már jeleztük, hogy Kenesei Krisztián a télen távozhat a Vasas labdarúgócsapatától, az NB III-as III. Kerületi TVE már ajánlatot is tett neki. A 39 éves csatár a Nemzeti Sportnak elmondta, a Vasast biztosan elhagyja, mert az új német vezetőedző, Michael Oenning nem számol vele.

 

Mondhatjuk, hogy a jelek szerint véget ért az NB I-es karrierem – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Kenesei Krisztián. A koromra való tekintettel néhány nappal hosszabb szünetet kaptam, mint a többiek, de aztán felhívott Vancsa Miklós, hogy menjek be, üljünk le beszélgetni. Bementem, és megtudtam, hogy az új edző, Michael Oenning nem számít rám, így egyeztessünk a nyárig szóló szerződésem felbontásáról. A tárgyalások még zajlanak, szerintem egy-két napon belül pont kerül az ügy végére.”

„Betöltöttem a harminckilencet, számítottam rá, hogy előbb-utóbb eljön ez az idő, lezárult az életemben egy fejezet. Szomorú vagyok, ennyit talán mondhatok. Számítottam rá, hogy ez a nap eljön, nincs ezzel gond. Talán csak másképp képzeltem. Nem tudom, hogyan… Esetleg egy meccs, amelynek a végén lejövök a pályáról, és… A negyvenhez közel nem lehet okom panaszra, de az ember úgy van vele, tolná ki a búcsú időpontját. Amikor a Haladással játszottunk, a nálam idősebb Király Gábor mondta is: Kenő, abba ne hagyd még, hiányoznál, fiatalok vagyunk, látod, megyünk az Európa-bajnokságra… Nevettünk. De most van bennem szomorúság. Ám az élet nem áll meg, vannak terveim a folytatást illetően, de erről nem szeretnék beszélni” – tette hozzá a csatár, aki ebben a szezonban kilenc NB I-es meccsen három gólt szerzett, ezzel második helyen áll a Vasas házi góllövőlistáján.

Összesen, 1993-ban induló profi karrierje során 436 NB I-es meccsén 193 gólt szerzett.

KENESEI KRISZTIÁN A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN ARRÓL IS BESZÉL, MIT TENNE, HA HOLNAP FELHÍVNÁ THOMAS DOLL…

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Szivacski Donát (Siófok)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Fröhlich Roland (Paks), Máté János (Mezőkövesd), Igor Morozov (klub nélküli, próbajáték), Szatmári Lóránd (MTK)
Távozók: Kenesei Krisztián (III. Kerületi TVE)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik